17/09/2021

Βόμβα στο σπίτι αξιωματικού στο Γαλάτσι. Η μαφίες χτυπούν και το κράτος σωπαίνει.

Ένας έντιμος αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας έγινε στόχος τρομοκρατικής επίθεσης στο ίδιο του το σπίτι. Ένας αξιωματικός που έκανε τη δουλειά του όπως έπρεπε χωρίς να φοβάται. Αναμένουμε να δούμε εάν θα βρεθούν οι δράστες. Εκτός εάν ο νόμος και η τάξη που ευαγγελίζεται ο κύριος Μητσοτάκης, εξαιρούν κάποιες ομάδες “ατάκτων και παράνομων.”
Με τον μεθαυριανό αγώνα Παναθηναϊκου-Ολυμπιακου συνδέεται η έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμου στην οικία του Τμηματάρχη της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ.
Ο αξιωματικός υπηρετεί επί οκταετία στο συγκεκριμένο τμήμα, θεωρείται από τους πλέον εξειδικευμένους στην Ελλάδα και έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες στην καταπολέμηση της βίας των γηπέδων.
Η τοποθέτηση βόμβας (μηχανισμός με μπιτονιά βενζινης) στο σπίτι του, στο Γαλάτσι, χαρακτηρίζεται “μήνυμα” οργανωμένων οπαδών στον ίδιο, καθώς με πρόσφατη έρευνά του ασκήθηκαν εισαγγελικές διώξεις εναντίον τους.
Οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες θα επιδιώξουν να στείλουν νέο “μηνυμα” και στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, μετά το μεθαυριανό ντέρμπι των “αιωνίων”.
Από την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ γράφτηκαν υβριστικα συνθήματα με σπρέι στους τοίχους της πολυκατοικίας του Γαλατσίου.
http://dikisports.blogspot.com/2019/09/blog-post_162.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ