Πως ο Νικήτας Κακλαμάνης «άδειασε» την υποψηφιότητα Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτικό «κέντημα» μπορεί να χαρακτηριστεί ο τρόπος με τον οποίο «άδειασε» ο Νικήτας Κακλαμάνης το σενάριο να προτείνει η ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά ως υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντάκτων» ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, επισημαίνει ότι «όταν μπορείς να εκλέξεις Πρόεδρο της Δημοκρατίας με 250 ΝΑΙ, δεν χάνεις αυτήν την ευκαιρία».

Αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης του κ. Κακλαμάνη για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας έχει ως εξής:

Ερ: Εχετε ταχθεί υπέρ της επανεκλογής στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας του Προκόπη Παυλόπουλου. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, πέρα από πρόσωπα από τον χώρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ., ακούγεται για τη θέση αυτή και ένα άλλο όνομα από τη δική σας παράταξη, αυτό του Αντώνη Σαμαρά. Εχει πιθανότητες αυτό το σενάριο;
Απ: Τη θέση της Ν.Δ. που θα προκύψει μετά από πρόταση του προέδρου μας κ. Μητσοτάκη θα τη μάθετε την ώρα που πρέπει. Η ώρα αυτή θα είναι αμέσως μετά τη Συνταγματική Αναθεώρηση.
Είναι γνωστή η φιλία που με συνδέει με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο, όπως γνωρίζω επίσης ότι το καλοκαίρι του 2015, αν δεν υπήρχαν η Ν.Δ. και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Ελλάδα είναι άγνωστο πού θα βρισκόταν σήμερα. Δείτε τι συμβαίνει στην Αγγλία με το Brexit και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας… Οταν μπορείς να εκλέξεις Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με 250 ΝΑΙ, δεν χάνεις αυτήν την ευκαιρία.

Πηγη: thepressroom.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ