Άρθρο – κόλαφος της New York Post, για τον Ερντογάν, την Τουρκία και τα δυτικά μέσα από τον καλύπτουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερντογάν – ανεπιθύμητος στη Νέα Υόρκη!

Με ένα άρθρο – φωτιά, η αμερικανική εφημερίδα κατακεραυνώνει όχι μόνο τον Ερντογάν για την σχέση του με την ισλαμική τρομοκρατία, αλλά και όλα τα δυτικά μέσα τα οποία την αποκρύπτουν! Συγκεκριμένα ο Ερντογάν χαρακτηρίζεται ως ο νονός της ισλαμιστικής τρομοκρατίας, το μεγάλο αφεντικό του ισλαμικού κράτους, ενώ παρατίθενται ατράνταχτα στοιχεία για την βοήθεια που έχει δώσει η Τουρκία στους ισλαμιστές. Μεταξύ των οποίων και ο βρώμικος ρόλος της κόρης του Ερντογάν, η οποία έχει ανοίξει νοσοκομεία ειδικά για τους τρομοκράτες!

Ευθεία αναφορά στην πολεμική του Ερντογάν κατά των Κούρδων της Συρίας, Αποκαλύψεις για κοινή δράση του τουρκικού στρατού με ισλαμιστές τρομοκράτες. Φτάνοντας στο σημείο η εφημερίδα να υποστηρίζει ότι τραυματίες του ισλαμικού κράτους εκκενώθηκαν με στρατιωτικά τούρκικα φορτηγά, πέρασαν στην Τουρκία χωρίς φυσικά κανέναν τελωνειακό έλεγχο.

Το άρθρο κλείνει με σφοδρή επίθεση στα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία αποκρύπτουν συστηματικά τις αδιαμφισβήτητα σχέσεις του Ερντογάν με την ισλαμική τρομοκρατία.

Είναι πολλά τα λεφτά της ηρωίνης αγαπητοί φίλοι της New York Post...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ