Οταν η Ακριβοπούλου ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ της δημοσιογράφιας κάποιοι κατάπιναν τα Fake News των ΜΜΕ για να μην τους αποκλείσουν από τα πάνελ. Το ‘χουμε αυτό;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΚΑΪ

netakias

Δηλαδή κάπου έχουμε χάσει το μέτρο.

Η Κυρία της δημοσιογραφίας με “Κ” κεφαλαίο, μπορείς να την κατηγορήσεις για αυτά πίστευε και υποστήριζε, δημόσια και χωρίς να κρυφτεί και χωρίς να παριστάνει κάτι που δεν είναι και χωρίς να αλλάζει όπου φυσάει ο άνεμος της εξουσίας, αλλιώς θα ήταν ακόμη στο Φάληρο.

Δεν μπορείς όμως να την κατηγορήσεις, για δολοφονία χαρακτήρων, για εκτέλεση συμβολαίων, παπαγαλάκι και Fake News.

Αυτό είναι “προνόμιο” των ψεκασμένων ακροδεξιών παλιάτσων που έχουν γεμίσει τα πανελ της τηλεόρασης οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει την δημοσιογραφία, με Fake News, τόσο εξόφθαλμα που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα του δυτικού κόσμου, αντί παχυλούς μισθούς δεν τους έβρισκες ούτε στις στήλες με τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Δεν έκανε λάθη; Ναι έκανε, όπως όλοι, αλλά έκανε Δημοσιογραφία. Ρεπορταζ. Έχουμε “αυτή” την είδηση που τεκμηριώνεται από “αυτό” κι “εκείνο”.

Οταν όλα ΜΜΕ είχαν “πεθάνει” τον Κώστα Γαβρά και μετά πετούσαν δικαιολογίες, τύπου “συμβαίνουν αυτά” εκείνη έκανε κάτι ανήκουστο (για την Ελλάδα)….τον πήρε τηλέφωνο ! Απίστευτο έτσι; Μεγάλη εφεύρεση το τηλέφωνο, που δεν έχουν ανακαλύψει σε άλλα ΜΜΕ. Πήρε τηλέφωνο κι αν η είδηση ήταν αληθινή κάποιος άλλος θα απαντούσε αντί του Γαβρά και θα διασταυρωνόταν η είδηση. Ουάου!

Το “πρόβλημα” ναι είναι η Κατερίνα Ακριβοπούλου, γιατί ξεπέρασε την κακώς ερμηνευόμενη “μετριοπαθή” αριστερά που λέει (ορθώς) ότι εμείς δεν απαντάμε έτσι, δεν κάνουμε τα ίδια με αυτούς.

Ομως το “πρόβλημα” (τους) όπως φαίνεται, δεν είναι ότι απαντούσε με άλλα Fake News, στα Fake News των παπαγάλων, αλλά ότι απαντούσε!

Γιατί όταν ο σταθμός κατακρεουργούσε τον Αλέξη για κάτι που δεν έκανε (το παραμύθι των 100δις ή το μεταναστευτικό) ή τον Κουρουμπλή για κάτι που δεν είχε πει (να κάνουμε μπάνιο στα πετρέλαια), και εκατοντάδες άλλα καθημερινά, κάποιοι άφηναν όχι απλά επικοινωνιακό κενό, αλλά υποχωρούσαν από την μάχη και δεν απαντούσαν καν για να μην τους αποκλείσουν από τα πάνελ. Τα fake news για το χρέος, για τους φόρους, για το σπίτι του Αλέξη, για την οικονομία, για τις διαπραγματεύσεις και η λίστα δεν έχει τέλος

Δεν ζητήσαμε ποτέ να γίνουν σαν τον Αρη, ή τον Μπάμπη, ή τον Αλέξη, δεν θα τους θέλαμε αν γινόταν σαν αυτούς, απλά το αυτονόητο για κάθε πολιτικό που έχει την ελάχιστη ευθιξία όταν ακούει να διασύρονται πολιτικοί, οποιοδήποτε πολιτικοί, ακόμη και αντίπαλοι του, γιατί όχι, με fake news και συμβόλαια επικοινωνιακής δολοφονίας.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν ήταν τούτοι που ήταν στο μέτωπο και έτρωγαν τις σφαίρες της διαπλοκής, και η Ακριβοπούλου, και ο Καψώχας, και ο Βαξεβάνης, αλλά και πρόσφατα ο συνθέτης Μωραϊτης κι όλοι πολιτικοί οι οποιοι και σήμερα διώκονται από την διαπλοκή (τους ξέρετε δεν αναφέρω ονόματα) αλλά εκείνοι που ήταν πολλά – πολλά χιλιόμετρα πίσω στα μετόπισθεν και διαπραγματεύονταν μια καλή θέση στα πάνελ ή στο πρωτοσέλιδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ