Ο Τζιουλιάνι, ο Μπάιντεν και τα 3$ εκατ μαύρα που εντοπίστηκαν στην Κύπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι καταγγελίες του Προέδρου Τραμπ για τις ύποπτες business του αντιπροέδρου επί προεδρίας Ομπάμα στην Ουκρανία πήραν νέα τροπή σήμερα με μια αποκάλυψη-βόμβα του δικηγόρου του πρώτου, Ρούντι Τζιουλιάνι που εμπλέκει και την Κύπρο.

Με μια σειρά από tweets, ο δικηγόρος του Τραμπ και πρώην Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, κατηγόρησε τον Μπάιντεν και τον γιό του ότι ξέπλυναν 3 εκατ δολάρια μαύρο χρήμα στις ΗΠΑ, διακινώντας τα μέσω ύποπτων διαδρομών από την Ουκρανία, τη Λετονία και την Κύπρο πριν καταλήξουν στις ΗΠΑ. Τα χρήματα φέρεται να προέρχονται από παράνομες επιχειρηματικές δραστηριότητες του γιού Μπάιντεν, με τις πλάτες του τότε αντιπροέδρου πατέρα του, με διεφθαρμένους πολιτικούς και επιχειρηματίες της Ουκρανίας.

Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Μπάιντεν απαίτησε από τον Ουκρανό πρόεδρο Ποροσένκο να απομακρύνει τον Ανώτατο Εισαγγελέα που ερευνούσε τις παράνομες δραστηριότητες της ουκρανικής εταιρίας στην οποία συμμετείχε ο υιός Μπάιντεν, γνωστός για τον εθισμό του στην κοκαϊνη, απειλώντας μάλιστα να δεσμεύσει πάνω από 1 δισ. δολάρια σε εγγυήσεις δανείων.

infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ