Ενώ άρχισε θριαμβευτικά απογοήτευσε το κοινό. Το τεράστιο λάθος του The Final Four που κατέστρεψε την λαμπερή πρεμιέρα του. #thefinal4Gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ άρχισε θριαμβευτικά απογοήτευσε το κοινό. Το τεράστιο λάθος του The Final Four που κατέστρεψε την λαμπερή πρεμιέρα του. #thefinal4Gr
Είναι το παιχνίδι που δημιούργησε κόντρα και ένταση πριν ακόμη αρχίσει με τη απόφαση του καναλιού να απολύσει τον Νίκο Μωραΐτη από κριτή επειδή είχε φιλικές προς τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικές απόψεις.
https://youtu.be/t-qhgOKFxQ8
Παρολα αυτά έκανε θεαματικη πρεμιέρα με προσεγμένη παραγωγή μέχρι την στιγμή της μονομαχίας των παιδιών που διαγωνίζονται. Εκεί κλήθηκε να ψηφίσει όχι το τηλεοπτικό κοινό αλλά το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο, συγγενείς και φίλοι των διαγωνιζομένων δηλαδή. Έτσι οποίος από τους διαγωνιζόμενους είχε την προνοητικότητα να καλέσει όλο το σόι του στα γυρίσματα της εκπομπής πολύ απλά βγαίνει πρώτος. Και εκεί το παιχνίδι τελειώνει.
Για ποιο λόγο να το βλέπεις όταν δεν μπορείς να παρέμβεις σαν τηλεθεατής; Άλλωστε η συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού μέσω ψηφοφορίας είναι βασική προϋπόθεση για ένα τέτοιο παιχνίδι. Αλλά από ότι φαίνεται η παραγωγή του παιχνιδιού έχει επιλέξει αυτό να απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλίκα των διαγωνιζομένων.
Κριμα για μια τέτοια εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα κατά τα αλλά παραγωγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ