Αποκαλύπτουμε το βρώμικο σχέδιο Ερντογάν για την Συρία και τις κατασκευαστικές του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της διαφαινόμενης εισβολής των τουρκικών δυνάμεων στην βόρεια Συρία, εκτός από την διασφάλιση δεκάδων χιλιάδων ισλαμιστών σφαγέων που θα λειτουργούν ως άτακτοι του τουρκικού στρατού, και φυσικά την εξόντωση των Κούρδων, είναι ένα σχέδιο αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει εκπονήσει ο Ερντογάν προκειμένου να αναστήσει τις κατεστραμμένες κατασκευαστικές του εταιρείες.

Εταιρείες που έχουν καταστραφεί μετά από τα μεγαλεπήβολα σχέδια του σουλτάνου, όπως την κατασκευή του αεροδρομίου, του παλατιού, και άλλων εγκαταστάσεων τις οποίες αποπλήρωσε με την καταρρέουσα λίρα ή ακόμα τις χρωστάει. Με αποτέλεσμα οι εταιρείες αυτές να έχουν στραγγαλιστεί οικονομικά και να πιέζουν πλέον ασφυκτικά τον Ερντογάν.

Το σχέδιο αυτό αποκαλύπτεται από την ρητορική του Ερτογάν περί της φαραωνικής κατασκευής ολόκληρων πόλεων οι οποίες θα στεγάσουν 3 εκατομμύρια πρόσφυγες, τους οποίους η ίδια η Τουρκία έχει δημιουργήσει με την γενοκτονία που οργάνωσε στην Συρία μαζί με την Κλίντον.

Ο Ερντογάν λοιπόν θα απαιτήσει από την ευρωπαΐκή ένωση και την διεθνή κοινότητα να χρηματοδοτήσουν με δεκάδες δισεκατομμύρια την κατασκευή αυτών των πόλεων, που φυσικά θα αναλάβουν τουρκικές κατασκευαστικές, καθώς κανείς άλλος δεν θα μπορεί να εισέλθει στην λεγόμενη ζώνη ασφαλείας που θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του τουρκικού στρατού. Δηλαδή έργα ασύλληπτης αξίας για τις τουρκικές κατασκευαστικές εταιρείες, που όμως τα πληρώνει ο ευρωπαίος φορολογούμενος! Με αυτόν τον τρόπο, ο Ερντογάν και οι φίλοι του θα αποκομίσουν δισεκατομμύρια, ενώ τα έργα θα γίνουν από τα φτηνά εργατικά χέρια των προσφύγων.

Παράλληλα οι δεκάδες χιλιάδες Τζιχαντιστές θα λειτουργούν ως ο άτακτος τρομοκρατικός στρατός του Ερντογάν που θα καταπνίγει κάθε αντίσταση από τον συριακού λαού.

Αυτό το βρώμικο σχέδιο θα πρέπει να ανατραπεί με κάθε τρόπο και κάθε κόστος από την διεθνή κοινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ