Παπαγγελόπουλος: Ζητουλας ο Σαμαράς!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=RI5ttEImpEE
“Η σημερινή κυβέρνηση χωρίς να το θέλει κατά βάθος, αλλά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας υποκύπτει στον εκβιασμό Σαμαρά και σκοπεύει να ολοκληρώσει σε βάρος μου την πολιτική δίωξη και τη μόνη πολιτική σκευωρία που είναι υπαρκτή στην υπόθεση αυτή. Η ΝΔ κάνει διπλό λάθος, πρώτον θα δικαιωθώ στο τέλος και η ίδια θα μείνει στην ιστορία ότι υπέκυψε στον εκβιασμό παρανοϊκών συνωμοτών, των πραγματικά σκευωρών στην ιστορία αυτή. Δεύτερο λάθος, το 2019 δεν είναι 1993, ο κ. Σαμαράς δεν τολμάει και δεν μπορεί να ρίξει τη σημερινή κυβερνηση, ή έστω να δυσχεράνει το έργο της. Είναι πολύ αδύναμος και δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά” συμπλήρωσε.

“Δεν σκοπεύω να συνθηκολογήσω ούτε θέλω να νικηθώ. Το τι θα πω, πώς θα το πω και πότε θα το πω θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη και τις βρωμιές που θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μου. Σε αυτόν τον πόλεμο μπλέχθηκα χωρίς να το θέλω, αυτό ισχύει για τον κ. Σαμαρά και την κ. Ράικου και όποιον συμπαραταχθεί μαζί τους. Έχω πολλά χαρτιά” ανέφερε.

“Έχω συναντηθεί πολλές φορές με τον κ. Σαμαρά και στο σπίτι του έχω πάει και σε ταβέρνες έχουμε βγει. Ας βγει να με διαψεύσει αντί να μιλάει για παραληρήματα από μέρους μου. Ο κ. Σαμαράς μόλις στριμώχνεται κάνει μηνύσεις. Εγώ είμαι ένας ήσυχος άνθρωπος δεν ήθελα να μπλεχτώ σε αυτή την ιστορία, με έμπλεξαν” τόνισε.

“Ήταν ποικίλο το αντικείμενο των συναντήσεων μου με τον κ. Σαμαρά ανάλογα με την εποχή. Ο κ. Σαμαράς πάντα να ζητάει ξέρει. Νιώθω πολύ άσχημα που χρησιμοποιώ προσωπικές συναντήσεις και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της επίθεσης που δέχομαι . Οι σχέσεις μας ήταν τόσο καλές που δεν είναι δυνατόν εγώ να θέλω ούτε τον κ. Σαματά να εκθέσω, ούτε την κ. Ράικου. Να υπενθυμίσω ότι επί κυβερνήσεως Σαμαρά λίγο πριν την πτώση της, η ΝΔ είχε συμφωνήσει χωρίς κανένα δικό μου αίτημα να με τοποθετήσει επικεφαλής του ΕΣΡ, ψάξτε το λίγο” σημείωσε.

“Μου έκανε τον φίλο, αλλά είναι γνωστός άφιλος ο κ. Σαμαράς” ανέφερε.

“Θεώρησαν ότι είμαι εύκολος στόχος, έκαναν λάθος” πρόσθεσε.

“Ο Σαμαράς επέλεξε την εύκολη λύση να με στοχοποιήσει και να μου επιτεθεί” υπογράμμισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ