15/05/2021

ΒΟΥΒΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ: ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ!

Αρνητικές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση τηςανέγερσης μικρής εκκλησίας στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη, όταν η αλβανική αστυνομία μετέβη στο σημείο όπου η οικογένεια του Κωνσταντίνου χτίζει μικρό εκκλησάκι στην μνήμη του. Η αστυνομία με την πρόφαση πως η οικογένεια δεν είχε αιτηθεί σχετικής άδειας από το δημαρχείο της Δρόπολης, σταμάτησε τις εργασίες που βρίσκονταν ακόμη σε αρχικό στάδιο. Η οικογένεια διέκοψε τις εργασίες και επισκέφθηκε το δημαρχείο και έκανε τα απαραίτητα έγγραφα για χορήγηση αδείας την Παρασκευή.

Την ίδια ημέρα, Παρασκευή, κατά την διάρκεια της νύχτας άγνωστοι έσπασαν όλα τα τούβλα και έσκισαν τα τσουβάλια με τσιμέντο που είχαν αγοραστεί για τις οικοδομικές εργασίες.

Το Σάββατο η αστυνομία απαγόρευσε την πρόσβαση στο σημείο όπου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας θυσιάστηκε.

Σε επικοινωνία που είχαμε με συμπατριώτες μας που κατοικούν μόνιμα στους Βουλιαράτες, χαρακτήρισαν την κατάσταση ως «Βουβή τρομοκρατία»

ΠΗΓΗ: Himara.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ