Ομάδα κρούσης πακιστανών οργανώνεται μέσα σε 10 λεπτά και χτυπά με λοστούς στην Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης, θα χτυπήσει με καλάσνικοφ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πακιστανός τσακώθηκε με τον Κούρδο ιδιοκτήτη μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μέσα σε 10 μόλις λεπτά, επιστρέφει με 40 άτομα οπλισμένα με λοστούς, τα κάνουν γης μαδιάμ και εξαφανίζονται ανενόχλητοι.

Ελπίζουμε ο κύριος Χρυσοχοΐδης και οι κρατικοί λειτουργοί να αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό. Μιλάμε για πραγματική ομάδα κρούσης που οργανώνεται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και χτυπά με καταδρομικό τρόπο. Παρόμοιες ομάδες κρούσης, που βρίσκονται εν υπνώσει στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται να χτυπήσουν στα μετόπισθεν σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης. Όχι με λοστούς, με καλάσνικοφ.

Μετά από αυτό το συμβάν, δεν δικαιολογείται οποιαδήποτε ολιγωρία. Και οι 40 πρέπει να βρεθούν, και να απελαθούν άμεσα από τη χώρα. Παράλληλα, πρέπει να διενεργηθεί έρευνα σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας, για να εξοντωθούν παρόμοιες συμμορίες που μπορούν να αποτελέσουν εθνικό κίνδυνο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ