Ομάδα με βαριά… καρύδια: Η Ζανκτ Πάουλι ξαπόστειλε τον Τούρκο αστέρα της επειδή υποστήριξε την εισβολή στη Συρία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Sankt Pauli έλυσε το συμβόλαιό της με τον Τούρκο ποδοσφαιριστή, Τσενκ Σαχίν (τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της) μετά την ανάρτηση που έκανε στα social media, για την τουρκική επιχείρηση στη Συρία.

Όπως αναφέρει η γερμανική ομάδα σε ανακοίνωσή της, «ολοκληρώθηκε η εσωτερική έρευνα» που είχε διαταχθεί μετά την ανάρτηση του ποδοσφαιριστή στο Instagram, με την οποία στήριζε την τουρκική εισβολή.
Ο 25χρονος Τούρκος είχε αναρτήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μία φωτογραφία με την οποία ήθελε να εκφράσει τη στήριξή του στην τουρκική εισβολή στη Συρία, κίνηση που προκάλεσε… σεισμό στις τάξεις των οπαδών.
«Είμαστε στο πλευρό του ηρωικού στρατού μας. Οι προσευχές μας είναι μαζί σας», έγραφε ο παίκτης στην ανάρτησή του.
sahin cenk instagram
Οι φίλοι του γερμανικού συλλόγου που είναι γνωστοί για τις αριστερές τους πεποιθήσεις αντέδρασαν έντονα εναντίον του παίκτη της ομάδας τους και μάλιστα απαίτησαν από τη διοίκηση να τον διώξει, αφού η παρουσία του δεν συμβαδίζει με τα ιδανικά του συλλόγου.
Η απομάκρυνσή του θα είναι άμεση, σημειώνει η ομάδα, τονίζοντας πως οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είχαν να κάνουν με την μη τήρηση των αρχών της ομάδας.
Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, «η στάση της ομάδας απέναντι σε πράξεις πολέμου δεν είναι προς διαπραγμάτευση».
Σ.σ. Η Ζανκτ Πάουλι έγινε η πρώτη ομάδα στη Γερμανία που απέκλεισε επίσημα τα ακροδεξιά στοιχεία από το γήπεδό της, σε μια εποχή που ο φασιστικής έμπνευσης χουλιγκανισμός δυσφήμιζε το άθλημα σε όλη την Ευρώπη.
https://www.fcstpauli.com/news/der-fc-st-pauli-stellt-cenk-sahin-frei/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ