Ο Σταύρος Κοντονής γκρεμίζει το μύθευμα της σκευωρίας: Εγώ έστειλα την δικογραφία, ο Παπαγγελόπουλος δεν γνώριζε τίποτα!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2283Παρέμβαση – καταπέλτης του Σταύρο Κοντονή στον Real FM και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου:

Κανένας ΣυΡιζΑ δεν ενέπλεξε πολιτικά πρόσωπα! Ήρθαν όλα με την δικογραφία από το εξωτερικό!

Ο Παπαγγελόπουλος είχε μαύρα μεσάνυχτα για την τοιχογραφία! Εγώ την έστειλα στην δικαιοσύνη!

Ήμουν ο άνθρωπος που έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη όταν η Γενική Γραμματεία καταπολέμησης της Διαφθοράς και ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν είχαν πάρει χαμπάρι περί τίνος επρόκειτο. Και μάλιστα τον είχα ρωτήσει τότε, τι γίνεται με αυτή την ιστορία και είχαν μαύρα μεσάνυχτα όλοι τους. Και αναγκάστηκα και την έστειλα στη Δικαιοσύνη για να διερευνηθεί η υπόθεση. Τότε θυμάστε υπήρχαν σωρεία δημοσιευμάτων ότι διενεργείται έρευνα από το FBI και τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ, και υπάρχει πιθανότητα εμπλοκής μεγάλου αριθμού γιατρών και ιδιωτών και του ΕΣΥ”.

“Όταν είχε ξεκινήσει αυτή η ιστορία όλοι μπορεί να υποπτευόμαστε ότι μπορεί να υπάρξει εμπλοκή πολιτικών προσώπων αλλά εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κάτι δεδομένο και δεν σας κρύβω ότι εγώ εξεπλάγην όταν έλαβα τη δικογραφία από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και είδα για παράδειγμα το όνομα του κ. Πικραμμένου ως ενός εκ των εμπλεκομένων, όχι από την κυβέρνηση γιατί είναι άδικα αυτά τα οποία λέγονται για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από μάρτυρες που είχαν καταθέσει” υπογράμμισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ