Ιβάν Σαββίδης: «Ο ηρωισμός των Ελλήνων αιώνιο παράδειγμα που θα ακολουθεί τις μελλοντικές γενιές».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δικό του μήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η ανιδιοτελή αφοσίωση των Ελλήνων πατριωτών στην πατρίδα τους αποτελούν διαχρονικό παράδειγμα προς μίμηση για τις μελλοντικές γενιές».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μήνυμα του μέσα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, έστειλε το μήνυμα του αναφορικά με την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για την 28η Οκτωβρίου:

Η 28η Οκτωβρίου θα παραμείνει για πάντα στα ιστορικά χρονικά του ελληνικού λαού ως ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και ευγνωμοσύνης προς όσους ήταν οι πρώτοι που πρόβαλαν άξια αντίσταση ενάντια στο φασισμό.

Η ανδρεία, η πυγμή, ο ηρωισμός και η ανιδιοτελής αφοσίωση των Ελλήνων πατριωτών στην Πατρίδα τους αποτελούν διαχρονικό παράδειγμα προς μίμηση για τις μελλοντικές γενιές.

Τα κατορθώματα των ηρώων μάς εμπνέουν για το υψηλό έργο της υπηρεσίας προς την πατρίδα, αποτελούν παράδειγμα υπευθυνότητας του πολίτη, πίστης στα ιδανικά της ελευθερίας, της ηθικής και της δημιουργίας.

Οι δεκαετίες περνούν, αλλά το «ΟΧΙ” που είπε ο ελληνικός λαός στο φασισμό, στον πόλεμο και στη βία, δεν χάνει την επίκαιρη σημασία του. Σήμερα πρέπει αντίστοιχα να αντιστεκόμαστε σθεναρά σε κάθε κακό που απειλεί την ισχύουσα παγκόσμια τάξη των πραγμάτων.

Ας μας δώσει αυτή η σημαντική μέρα νέες δυνάμεις για δημιουργική δουλειά προς όφελος του ελληνικού λαού, για την ευημερία της Ελλάδας και της ειρήνης στη Γη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ