ΣΑΒΒΑΤΟ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΥΜΕ την άθλια προπαγάνδα του Ερντογάν: Πρώτα βάζεις ένα καταδικασμένο δουλέμπορο να βαφτίζει τους πολεμικούς ανταποκριτές ξένους πράκτορες και μετά τους βομβαρδίζεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο ανεκδιήγητος αυτός τυπάκος που βγάζει το ψωμάκι του στα τηλεοπτικά δίκτυα της οικογένειας Ερντογάν ώς έγκριτος “Στρατιωτικός αναλυτής”, παρουσιάζει τους ξένους πολεμικούς ανταποκριτές ως πράκτορες που κατασκευάζουν προπαγάνδα ψευδών ειδήσεων για λογαριασμό ξένων μυστικών υπηρεσιών εναντίον της Τουρκίας. Ο  “ειδικός στρατιωτικός αναλυτής” δεν είναι άλλος από έναν απόστρατο ονόματι Coşkun Başbuğ, που εξέτισε ποινή φυλάκισης κατηγορούμενος για δουλεμπόριο και συμμετοχή σε κύκλωμα sex trafficking.
Άλλος ένας πιστός στρατιώτης της μηχανής προπαγάνδας του Ερντογάν που γυρνάει από παράθυρο σε παράθυρο, μεταξύ άλλων στο κανάλι του Ερντογάν A-Haber TV και στο κρατικό κανάλι TRT,  βαφτίζοντας τους ανταποκριτές προδότες, για να μπορεί μετά το καθεστώς να δικαιολογήσει γιατί τους βομβαρδίζει.

Screenshot 2019-10-26 at 18.39.31.png ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *