Σκάνδαλο Novartis: Εως και μισό εκατομμύριο ετησίως σε δημοσιογράφους, προσέγγιζαν πολιτικούς και δικαστές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύποπτος ο ρόλος πασίγνωστης εταιρείας “δημοσίων σχέσεων” που φέρεται να αμείφθηκε με ποσό – μαμούθ από την μητρική εταιρεία προκειμένου να “διαχειριστεί την κρίση”!
Ίλιγγο προκαλούν οι αποκαλύψεις από την απόρρητη αναφορά της εταιρείας στην οποία αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “Μπαμ”.
Η μητρική Novartis απαίτησε από την ελληνική – με το που ξέσπασε το σκάνδαλο- λεπτομερή αναφορά με ονόματα πολιτικών, δικαστών, επιχειρηματιών κλπ που έπρεπε να προσεγγίσει προκειμένου να γίνει “διαχείριση του σκανδάλου”.
Επιπλέον σύμφωνα με την εφημερίδα, η εταιρεια μοίραζε ιλιγγιώδη ποσά σε δημοσιογράφους, παρότι τα φάρμακα απαγορεύεται να διαφημίζονται. Έστηναν ακόμα και μαϊμού ιστοσελίδες προκειμένου να δικαιολογήσουν την διακίνηση των ποσών και πλασματική διαφήμιση.
Αυτή η αποκάλυψη εξηγεί πολλά από αυτά που ζούμε σήμερα. Εξηγήσεις όμως θα πρέπει να απαιτήσουν και οι αρμόδιες αρχές ειδικά για το θέμα των δικαστών. Ποιοί και πως προσεγγίστηκαν. Ποιά είναι η εταιρεια δημοσίων σχέσεων, που και πως πληρώθηκε. Έχει σχέση με πολιτικά πρόσωπα;
Οι δημοσιογράφοι από το ταμείο της Novartis το είδους αρθρογραφία έχουν αναφορικά με το σκάνδαλο; Μήπως είναι οι θιασώτες της δήθεν σκευωρίας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ