Boris Johnson makes tea on his break from election. Χειρότερος και από τον Γιώργο Παπανδρέου ο τύπος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Boris Johnson makes tea on his break from election. Χειρότερος και από τον Γιώργο Παπανδρέου ο τύπος.
Mαντάρα τα έκανε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον στην προσπάθειά του να φανεί στα μάτια των συμπολιτών του ότι είναι ένας κοινός θνητός.
Στην διάρκεια ενός τετράλεπτου βίντεο που ανέβασε στα social media, ο ένοικος της Nτάουνινγκ Στριτ απεικονίζεται στα γραφεία του κόμματος των Συντηρητικών , να πηγαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει μόνος του ένα τσάι.

https://youtu.be/BvnxJPBDZmw
Ανοίγει το ψυγείο, παίρνει το γάλα ρίχνει λίγο μέσα στην κούπα του τσαγιού, και το ανακατεύει, μόνο που ξέχασε να βγάλει το φακελάκι.
Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άδραξαν την ευκαιρία αμφισβητώντας ακόμη και την ικανότητά του να ηγηθεί της χώρας. Για ορισμένους είναι «ασυγχώρητος» αν και υπήρξαν κάποιοι που έσπευσαν να τον υπερασπιστούν.
Όπως σχολιάζει η χρήστης Ρέιτσελ Νοξ, «Τι είδους ηγέτης είναι αυτός που δεν βγάζει το φακελάκι του τσαγιού προτού προσθέτει το γάλα;».
Αλλά και η Άσλει Χάντερ αμφισβητεί την ικανότητα του Τζόνσον να ηγηθεί της χώρας με βάση το τρόπο παρασκευής του τσαγιού.
«Η χώρα βρίσκεται στα χέρια ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να φτιάξει μία κούπα τσάι», έγραψε στο Twitter.
Οι υποστηρικτές του έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι απλά ήθελε να κάνει το τσάι του πιο «ισχυρό».
Την ώρα το φακελάκι του τσαγιού στην κούπα του Τζόνσον διχάζει τους χρήστες των social media, οι δημοσκοπήσεις παραμένουν με το μέρος του.
Τελευταία δημοσκόπηση δείχνει ότι οι Τόρις έχουν προβάδισμα 14 μονάδων έναντι των Εργατικών, μετά την απόφαση του Νάιτζελ Φάρατζ, ηγέτη του κόμματος «Brexit» να μην διεκδικήσει τις έδρες των Συντηρητικών στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου.
Για την δημοσκόπηση της YouGov, οι Τόρις συγκεντρώνουν 42% , το κόμμα του Τζέρεμι Κόρμπιν, οι Εργατικοί, 28% ενώ το κόμμα «Brexit» του Φάρατζ ολισθαίνει στο 4%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ