Παραίτηση Κεραμέως γιατί κοντεύουν Χριστούγεννα και δεν έχουν καθηγητές στο 2ου γυμνασίου Νάουσας, μην περιμένεις…η ευθιξία είναι αρετή, δεν την πουλάνε στα περίπτερα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΙΚΗ-ΚΕΡΑΜΕΩΣ
Ποίος έχασε την ευθιξία του για να την βρει η Νίκη Κεραμέως;
Για την έλλειψη καθηγητών στο τμήμα ένταξης του 2ου Γυμνασίου Νάουσας διαμαρτύρονται γονείς των μαθητών του σχολείου, εκφράζοντας την απογοήτευση και την αγανάκτησή τους. Σε επιστολή τους προς τη Β΄βάθμια και τις τοπικές αρχές, αναφέρουν:

«Από την αρχή της χρονιάς τα πράγματα ήταν μάλλον δυσοίωνα, καθώς σε ένα γυμνάσιο με 19 παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες στις 3 τάξεις, υπήρχε μόνο… μισή μαθηματικός και κανείς άλλος!
Περιμέναμε με υπομονή τις επερχόμενες τοποθετήσεις, με τις οποίες ήρθε… μισή φιλόλογος, η οποία μάλιστα παρότι έχει θέση στο γυμνάσιό μας, κάνει τις μισές και πλέον ώρες της στα Καβάσιλα! Οι ελπίδες μας για κάποια νέα τοποθέτηση μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2019 αποδείχθηκαν φρούδες και τα παιδιά μας καλούνται να συνεχίσουν τη χρονιά… μόνα τους.
Στην παρούσα φάση, τα παιδιά του τμήματος ένταξης έχουν ελάχιστες ώρες με τις δυο καθηγήτριες, που υπερβάλλουν εαυτόν, και αυτές μόνο στο μάθημα της Γλώσσας και μερικές ώρες μαθηματικών, αυτό που λέμε πασαλείμματα…
Κύριοι,
Τα παιδιά μας τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο σχολείο, και όχι σε αυτό που θα πήγαιναν κανονικά με βάση το δημοτικό που τελείωσαν, με σκοπό την παρακολούθηση του τμήματος ένταξης. Εμείς με τη σειρά μας ως γονείς, δεχθήκαμε με χαρά την ταλαιπωρία τού να πηγαίνουν τα παιδιά μας ακόμη και στην άλλη μεριά της πόλης, προκειμένου να έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται. Άλλη τόση συνεπώς είναι και η αγανάκτησή μας, όταν βλέπουμε την πλήρη απαξίωση του τμήματος, με συνέπεια την απίστευτη ταλαιπωρία των παιδιών μας.
Παρακαλούμε τις άμεσες ενέργειές σας για τη στήριξη και στελέχωση του τμήματος με τοποθέτηση των κατάλληλων καθηγητών, ώστε να μη χρειαστεί να καταφύγουμε σε αίτηση μεταγραφής των παιδιών μας σε άλλο σχολείο.»
netakias.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ