Πρώτη τριμερής συνάντηση συνεργασίας Ελλάδας- Κύπρου- ΗΑΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, στο Άμπου Ντάμπι, όπου θα μετάσχει στις διήμερες εργασίες του Sir Bani Yas Forum.

Παράλληλα, θα έχει συναντήσεις με τον ομόλογό του Σεΐχη Abdullah Bin Zayed Al Nahyan, με τον οποίον θα συζητήσουν θέματα αμοιβαίου διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, καθώς και με την Υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κα Reem Al Hashimy. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Υπουργός Εξωτερικών θα μετάσχει στην πρώτη τριμερή συνάντηση συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-ΗΑΕ.
Την επομένη, Κυριακή 17 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του «Hedaya International Centre of Excellence for Countering Violent Extremism”, Ahmed al Qassimi, ενώ την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσει επαφές με οικονομικούς παράγοντες της χώρας για την προώθηση των διμερών οικονομικών σχέσεων.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στα ΗΑΕ, ο Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί το Κουβέιτ, όπου θα πραγματοποιήσει επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας για την προώθηση των διμερών πολιτικών και οικονομικών σχέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ