25/09/2021

Τρομακτική ανακοίνωση της NASA: Αστεροειδής σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη!

Η NASA ανακοίνωσε ότι ένας γιγαντιαίος αστεροειδής, γνωστός ως JF1, θα πλήξει τη Γη εάν συνεχίσει στην τρέχουσα τροχιά του – και μάλιστα σε όχι και τόσο μακρινή ημερομηνία!

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία προέβλεψε ότι ένας διαστημικός βράχος μήκους 128 μέτρων – το μέγεθος της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας στην Αίγυπτο – μπορεί να συγκρουστεί με τον πλανήτη μας στις 6 Μαΐου 2022, προκαλώντας δυνητικά καταστροφικές συνέπειες με την εξαφάνιση μιας ολόκληρης πόλης σε λίγα δευτερόλεπτα προκαλώντας εκατομμύρια θανάτους.
Ο JF1 πιστεύεται ότι μπορεί να χτυπήσει τη Γη με δύναμη 230 χιλιοτόνων TNT – 15 φορές υψηλότερη από την ατομική βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα που ήταν ισοδύναμη σε ενέργεια με 15 χιλιοτόνους TNT.
Ενώ η NASA λέει ότι η πιθανότητα ένας αστεροειδής να χτυπήσει τη Γη κατά την εκτιμώμενη ημερομηνία εξακολουθεί να είναι αρκετά χαμηλή – είναι μόνο 0,026 – το γιγαντιαίο του μέγεθος και ο πιθανός αντίκτυπος από μια σύγκρουση σημαίνει ότι η κίνησή του εξακολουθεί να παρακολουθείται στενά από το σύστημα παρακολούθησης της NASA, Sentry.
sputniknews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ