Η φρικτή ιστορία ενός Ευρωπαίου Τζιχαντιστή – παιδεραστή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Casper Hansen γεννήθηκε στην Δανία το 1991. Προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ το 2011 σε τουρκικής χρηματοδότησης τζαμί που λειτουργούσε στην Δανία. Δεν ήταν δηλαδή ούτε μετανάστης, ούτε είχε καταγωγή από κάποια ισλαμική χώρα.
Το 2013 πήγε στην Συρία ανενόχλητος για να πολεμήσει, όπου και παντρεύτηκε ένα κορίτσι 14 ετών. Έκανε μάλιστα μαζί της έναν γιο.
Τραυματίστηκε από τις κουρδικές δυνάμεις στην μάχη της Ράκα.
Τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στην Τουρκία όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ολόκληρους μήνες! Σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με κορυφαίους γιατρούς, διαθέσιμος 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.
Μόλις έγινε καλά, επέστρεψε κατευθείαν στην Συρία για να συνεχίσει να πολεμά. Συνελήφθη από τις κουρδικές δυνάμεις και κλείστηκε σε μία από τις φυλακές για τους Τζιχαντιστές.
Φυλακές που έπεσαν στα χέρια των τούρκων. Τώρα, το κάθαρμα δηλώνει ότι αφού δεν τον δέχεται πίσω ή χώρα του, η Δανία, θέλει να ζήσει στην Τουρκία μαζί με την γυναίκα του και το παιδί του. Το κτήνος θεωρεί απολύτως φυσιολογικό να παντρεύεσαι με το ζόρι ένα κορίτσι 14 χρόνων.
Όπως και οι δυτικές χώρες θεωρούσαν απολύτως φυσιολογικό να επιτρέπουν την λειτουργία τουρκικών ισλαμικών κέντρων, να αφήνουν τα κτήνη να πηγαίνουν στην Συρία για να σφάζουν αμάχους, προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.
Σήμερα, κάνουν ότι δεν τους ξέρουν, κάνουν ότι δεν τους θέλουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ