Η Joan Collins στα 86 της ανέλαβε την χριστουγεννιάτικη καμπάνια του οίκου Valentino και εντυπωσιάζει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

2532DF71-B62A-41E5-8802-C9C26DFCD72A.jpegΑκολουθώντας αυτή την υπέροχη τάση που θέλει τους οίκους να ξεφεύγουν από τις τετριμμένες επιλογές μοντέλων και να φιλοξενούν στις καμπάνιες τους ιδιαίτερες προσωπικότητες όλων των ηλικιών, ο Valentino έκανε την πιο glamorous επιλογή για τα φετινά Χριστούγεννα.

https://youtu.be/WBcIp0gG700
Ντυμένη με ένα μάξι φόρεμα από κατακόκκινη δαντέλα, σατέν μακριά γάντια, τιάρα και ακριβά κοσμήματα που αναβιώνουν τη χρυσή εποχή του Hollywood, η Joan Collins φέρνει το 80s glamour στο γιορτινό τραπέζι.
Η Collins δεν αναβιώνει τα 80s, είναι τα 80s και αυτό δεν προέρχεται από τα ρούχα αλλά από την προσωπικότητά της. Στο βίντεο της καμπάνιας, η ίδια εμφανίζεται με γιορτινή αύρα και party mood σε ένα κατά τα άλλα άνευρο γιορτινό τραπέζι -«μάλιστα, βλέπω ότι δεν είναι μόνο η σαμπάνια φλατ εδώ μέσα» σχολιάζει καυστικά, πριν ξεσηκώσει τους καλεσμένους με ένα σόου βγαλμένο από μιούζικαλ (που θυμίζει το νούμερο της Μέριλιν με τα διαμάντια).
https://www.instagram.com/p/B5BNtHmIjBP
Ο «ρόλος» της στο βίντεο αντικατοπτρίζει απόλυτα την προσωπικότητά της. «Κανείς δεν ντύνεται καλά πλέον. Αν ντυθείς, σε κοιτάζουν και κάνουν σχόλια όπως “Α, κοίτα, ντύθηκες πολύ επίσημα!”. Το βρίσκω στενάχωρο γιατί οι γυναίκες θα σταματήσουν να ψωνίζουν βραδινά ρούχα. Θα καταλήξουν όλοι με jeans και T-shirt και αυτό μου φαίνεται τραγικό», δηλώνει στη Vogue.

Και πώς να μην το έβρισκε τραγικό η θρυλική Alexis Carrington της Δυναστείας, που λάτρεψε την υπερβολή των 80s όσο τίποτα άλλο; «Νομίζω ότι τα τεράστια χρυσά σκουλαρίκια, οι φούστες με κακή εφαρμογή (παρεμπιπτόντως, οι φούστες ποτέ δεν εφάρμοζαν σωστά το΄80) και τα μεγάλα σγουρά μαλλιά έχουν ξεπεραστεί. Αλλά το sleek στιλ που φορούσα στη Δυναστεία, τα κοστούμια με τονισμένους ώμους, λεπτή μέση, διακοσμημένα με χρώματα και κοσμήματα, νομίζω ότι οι έξυπνες γυναίκες το φορούσαν πάντα», λέει σχολιάζοντας την αναβίωση των 80s στη σύγχρονη μόδα.
https://www.instagram.com/p/B5EHSV9o6qp
Όσο για τα τζιν, η άποψή της είναι κάθετη. «Μισώ τα τζιν. Τα μισώ, δεν κολακεύουν κανέναν. Και μισώ τα τζιν με τρύπες στα γόνατα ή οπουδήποτε. Δεν μου αρέσουν ούτε τα T-shirt με λογότυπο- θέλω να είμαι άνετη αλλά ταυτόχρονα να παραμένω κομψή. Αυτός είναι ο λόγος που δεν εγκλιματίζομαι στο lifestyle του Los Angeles, επειδή όλοι φορούν τζιν και T-shirt και δε μου αρέσει αυτό το look».
Και ενώ δεν σκοπεύουμε να αποχωριστούμε τα αγαπημένα μας τζιν, η άποψη της Collins και η glamorous αύρα της, είναι το mood που θα υιοθετήσουμε στις φετινές γιορτές.
Πηγη: bovary.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ