Τι συμβαινει με την εθνική μας; Εκτός Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κόνιαρης, λόγω Πιτίνο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρό θέμα προέκυψε στην Εθνική Ελλάδος με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Αντώνη Κόνιαρη ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά.

Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού απέστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ, με την οποία τονίζουν πως θέτουν εαυτούς εκτός γαλανόλευκης!
Στην επιστολή αναφέρουν χαρακτηριστικά πως το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο μετά τα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.
Αιτία της κίνησης αυτής ήταν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των πράσινων από τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες ανέλαβε να καθοδηγήσει και την εθνική ομάδα!
Οι τρεις παίκτες των ερυθρόλευκων ισχυρίζονται ότι είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον Πιτίνο πως δεν θα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ή κάποια άλλη ομάδα και μετά τη συμφωνία του Αμερικανού τεχνικού με τους πράσινους δεν θέλουν να βρεθούν στη μέση της διαμάχης.
Ουσιαστικά δηλαδή επιρρίπτουν τις ευθύνες τόσο στον Πιτίνο όσο και στην ΕΟΚ για τους χειρισμούς της στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Πηγή: filathlos.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ