Συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης: Τα τετελεσμένα που επιχειρεί η Άγκυρα -Πιθανή η χρήση στρατιωτικών μέσων;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Θα έπρεπε να είμαστε υπερβολικά θυμωμένοι, το ερώτημα είναι όλους αυτούς του μήνες πού ήταν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις και η Κυπριακή Κυβέρνηση”, ανέφερε ο αναλυτής Γιάννος Χαραλαμπίδης στις Τομές στα Γεγονότα του Sigmalve, μιλώντας για την συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης για την ΑΟΖ.

Το μνημόνιο, ανέφερε, είναι ένα επίσημο διπλωματικό έγγραφο το οποίο επί του παρόντος δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, μπορεί όμως να παραγάγει στο μέλλον έννομα αποτελέσματα.
Το ανησυχητικό, ωστόσο, είναι ότι η Τουρκία επιβάλλει δια της στρατιωτικής της ισχύος την «Γαλάζια Πατρίδα», η οποία εκμηδενίζει τα δικαιώματα και της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελλάδας, ανέφερε.
Η Τουρκία γνωρίζει ότι η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε αποτρεπτικά μέτρα, είπε, συνεπώς προχωρά δια της στρατιωτικής της ισχύος.
Τα επόμενα βήματά της είναι να κατεβάσει τρυπάνια όπως έκανε και στην Κυπριακή ΑΟΖ και εκτιμώ ότι το τελευταίο στάδιο θα είναι ακόμα και η χρήση στρατιωτικών μέσων, εάν της το επιτρέψουν βεβαίως οι διεθνείς συνθήκες, διότι στο παιχνίδι βρίσκονται και οι ΗΠΑ, ανέφερε.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Hm14pKW8V7E&w=693&h=450]
.
sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ