Κατέρρευσε ο Σαμαράς στο συνέδριο της νέας Δημοκρατίας. Τι συμβαινει με τον πρώην πρωθυπουργό;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CACDA79B-FAC3-4011-83CC-3D92F11BDF2A

Προσήλθε στο συνέδριο χωρίς να

χαιρετήσει κανέναν, ανέβηκε στο βήμα να μιλήσει χωρίς να χαιρετήσει κανέναν πάλι κανέναν ούτε ακόμη και στο πάνελ, ενώ κατέβηκε και πάλι δε χαιρέτησε κανέναν.

Σαν να μιλαγε με το ζόρι και βιαζόταν να τελειώσει και να φυγει. Περίεργα πράγματα, πραγματικά.

Όσο αφορά τωρα την ουσία όσων είπε, κράτησε αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική σε καίρια ζητήματα.

Ο κ. Σαμαράς επέμεινε να μιλάει για «λαθρομεταναστευτικό» πρόβλημα που μπορεί να λυθεί μόνον με κλειστά κέντρα, τάχθηκε υπέρ της αποδέσμευσης της χώρας μας από τη Συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτήρισε «ευθεία απειλή» τις κινήσεις της Τουρκίας, ενώ, φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση με όσους έστησαν σκευωρίες.

«Πριν ένα χρόνο ακριβώς χρόνο σας είχα πει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και έγινε. Σας είχα πει ότι δεν αρκεί να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να κερδίσουμε καθαρά για να κυβερνήσουμε με λυμένα χέρια. Και αυτό έγινε», ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Όπως είπε «όλα αυτά συνέβησαν γιατί όλοι μαζί παλέψαμε ενωμένοι. Δεν λύσαμε τα προβλήματα της χώρας επειδή έφυγε η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας άφησε καμένη γη, αλλά ναρκοθετημένη γη». Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε αναφορά στα μέχρι τώρα πεπραγμένα της κυβέρνησης, λέγοντας πως επικρατεί δυσαρέσκεια σε ένα και μόνο πράγμα. Στο προσφυγικό. «Έκανε άριστα η κυβέρνηση που διευκρίνισε από την αρχή ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που βρίσκονται στη χώρα δεν είναι πρόσφυγες, αλλά λαθομετανάστες», τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ