Μανιαδάκης όπως Διαματάρης: Ήταν καθηγητής στην Οξφόρδη αλλά δεν… ήταν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2638

Τις πρακτικές του υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για θέματα αποδήμων ακολουθεί πιστά στην Προανακριτική Επιτροπή ο Ν. Μανιαδάκης, ισχυριζόμενος πως το 1998 ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα αναγκάστηκε να πει την αλήθεια!

Ο εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου Novartis και πρώην προστατευόμενος μάρτυρας, κόμπαζε ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής για το γεγονός ότι το 1998 ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Ο υπερφίαλος ισχυρισμός προκάλεσε την απορία μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή, με αποτέλεσμα να του ζητηθούν αποδεικτικά στοιχεία.

Τότε, ως άλλος Αντ. Διαματάρης, ο διωκόμενος μάρτυρας αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως είχε μεν μια μορφή συνεργασίας με το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αλλά αυτή δεν αφορούσε τον τίτλο του καθηγητή.

https://www-documentonews-gr.cdn.ampproject.org/v/s/www.documentonews.gr/amp/article/maniadakhs-opws-diamatarhs-htan-kathhghths-sthn-oxfordh-alla-den-htan?usqp=mq331AQCKAE%3D&amp_js_v=0.1#aoh=15754427918726&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=Από%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.documentonews.gr%2Farticle%2Fmaniadakhs-opws-diamatarhs-htan-kathhghths-sthn-oxfordh-alla-den-htan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ