Ο Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι ο ΣυΡιζΑ είναι καταφύγιο τρομοκρατών, επειδή η προηγούμενη κυβέρνηση στήριζε τους Κούρδους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν είναι ο ΣυΡιζΑ Ισλαμοφασίστα Ερντογάν, όλοι οι Έλληνες είμαστε “τρομοκράτες”, διότι είμαστε στο πλευρό των Κούρδων. Όπως είμαστε στο πλευρό των αρμενίων, των μαρτύρων του Πόντου, της Ιωνίας και της Κωνσταντινούπολης. Όπως είμαστε στο πλευρό του Αλ Σίσι της Αιγύπτου, του Άσαντ της Συρίας, του στρατάρχη Χαφτάρ στη Λιβύη.

Όλοι οι Έλληνες τούρκε δολοφόνε, εκτός από αυτούς που πληρώνεις με το μαύρο χρήμα της ηρωίνης, του δουλεμπορίου, του εμπορίου οργάνων. Οι οποίοι δεν έχουν διαβάσει ιστορία για να δουν τι γίνεται στο τέλος.

Ιδού η επίμαχη δήλωση του Ερντογάν στον Μητσοτάκη:

«Χτες το βράδυ στη συνάντηση με τον κύριο Μητσοτάκη τους είπαμε: Δείτε τα μέλη των DHKP-C, PKK/YPG και FETÖ  συνεχώς έρχονται σε σας και περιμένουμε να πάρετε στάση εναντίον τους, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το καταφύγιο τους.  Για αυτό τον λόγο περιμένουμε να πάρετε στάση εναντίον τους, περιμένουμε στήριξη. Μια στήριξη η οποία να ξέρετε πως θα αυξήσει και την δική μας στήριξη προς εσάς. Θα ανοίξει τον δρόμο για μια πιο θετική μας συμπεριφορά στο θέμα της μετανάστευσης. Προσέξτε εμείς μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν το κάναμε. Στείλατε πίσω δύο χιλιάδες πρόσφυγες. Κι εμείς τους πήραμε. Δεν σας τους στείλαμε πάλι πίσω.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ