Ετοίμαζαν νέα 11η Σεπτεμβρίου οι Σαουδάραβες ισλαμιστές στην Φλόριντα!

img 2274Συνελήφθησαν άλλοι έξι Σαουδάραβες που κινηματογραφούσαν την επίθεση!

Μνήμες από το χτύπημα στους δίδυμους πύργους ξύπνησε η τρομοκρατική επίθεση Σαουδάραβα στρατιωτικού ο οποίος εκπαιδευόταν στην ναυτική στρατιωτική βάση της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο ισλαμιστής δολοφόνος επιτέθηκε και σκότωσε τρεις στρατιωτικούς, τραυματίζοντας άλλους οκτώ. Στην Αμερική έχει ξεσπάσει συναγερμός διότι όσο κι αν προσπαθούν να το καλύψουν, η μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της Αμερικής έγινε πάλι από Σαουδάραβες που είχαν και αυτοί εκπαιδευτεί σε πτήση εντός του αμερικανικού εδάφους.

Λίγες ώρες πριν από την επίθεση, ο ισλαμιστής δολοφόνος έχει αναρτήσει μανιφέστο μισούς στο Twitter Κατά του χριστιανικού κόσμου και των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν συλληφθεί άλλη έξι Σαουδάραβες οι οποίοι μάλιστα κινηματογραφούσαν την επίθεση!

Οι εκπαιδευόμενοι Σαουδάραβες στρατιωτικοί στην συγκεκριμένη βάση ήταν 20 άτομα.

Ο ισλαμιστής δολοφόνος εκπαιδευόταν σε πτητικά μέσα καθώς ήταν στέλεχος της πολεμικής αεροπορίας της σαουδικής Αραβίας. Οι αρχές λοιπόν εκτιμούν ότι απώτερος στόχος του ήταν να χτυπήσει με πολεμικό αεροσκάφος αμερικανικό στόχο, αλλά επειδή φαίνεται πως δεν υπήρχε περίπτωση να του δοθεί τέτοια ευκαιρία, αποφάσισε να χτυπήσει μέσα στην αμερικανική βάση.

Ο νέος βασιλιάς της σαουδικής Αραβίας, πανικόβλητος, τηλεφώνησα στον Τραμπ για να αποκηρύξει αμέσως την επίθεση και την δράση του ισλαμιστή, διαβεβαιώνοντας ότι οι Σαουδάραβες στο πλευρό των αμερικανών και τους θεωρούν συμμάχους τους. Το ότι οι μεγαλύτερες τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Αμερικής έχουν γίνει από Σαουδάραβες, είναι γεγονός που μιλάει από μόνο του, όσα δισεκατομμυριάκια να τα αλλάξουν οι πάμπλουτοι των δύο χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ