Τρεις σφαίρες στο κεφάλι του Τσετσένου σφαγέα μωρών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2314Δολοφονήθηκε και το τελευταίο κτήνος του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας του 21ου αιώνα, του Μπεσλάν.

Η Γερμανία απέλασε δύο ρώσους διπλωμάτες που τους κατηγορεί ότι οργάνωσαν την δολοφονία ενός Τσετσένου στην Γερμανία. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μάλιστα τον χαρακτηρίζουν “Γεωργιανό”, γιατί καταλαβαίνετε ότι η λέξη Τσετσένος δεν “πουλάει”. Παρότι ο δολοφονημένος ήταν πρωτοπαλίκαρο του σφαγέα Μπασάγιεφ (φωτό)

Και όμως αυτό το κτήνος συμμετείχε στις μεγαλύτερες σφαγές του 21ου αιώνα με αποκορύφωμα την σφαγή των παιδιών του σχολείου στο Μπεσλάν. Έστω και 15 χρόνια μετά, τηρήθηκε η προφητεία του Πούτιν ο οποίος είχε δηλώσει το 2004 ότι θα πληρώσουν όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν όντως είναι χτύπημα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Προκαλεί όμως θλιβερή εντύπωση πως η Γερμανία είχε δώσει προστασία σε ένα τέτοιο κτήνος, και πως είναι δυνατόν να δημιουργεί ακόμα και διπλωματικό επεισόδιο επειδή αυτό το κτήνος δολοφονήθηκε.

Φυσικά η επίσημη Ρωσία αρνείται κάθε ανάμειξη και κατακεραυνώνει την Γερμανία για την συμπεριφορά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ