12/02/2021

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ….Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

S.O.S ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο αργός θάνατος της γερασμένης Ελλάδας.

Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς

Προ – Σημείωση:

Παρά τα όσα αναφέρονται σε άλλα συγγενή άρθρα μου, περί σφαγών και γενοκτονιών που είναι και ο βασικότερος λόγος συρρίκνωση του Ελληνισμού, εκ μέρους της βάρβαρης Τουρκίας (Είχε το απύθμενο θράσος πρόσφατα ο Ερντογάν στο όμαιμο του ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ.. να δηλώσει, ότι η Τουρκία ΠΟΤΕ δεν έσφαξε αθώους! Αυτονόητο είναι ότι κατέσφαξε όλες τις Χριστιανικές μειονότητες… αφού κατά το Ισλάμ …. ήταν ένοχοι), θα επισημανθεί ο βασικότερος κίνδυνος επιβολής και εισβολής του Ισλάμ υπόγεια, με ..ειρηνικά μέσα με γεννητούρια. Κα ας μην παραβλέπουμε και εθελοτυφλούμε για τα σημερινά τεκταινόμενα, όσον αφορά την εισβολή των Μουσουλμάνων εποίκων, η οποία με βάση το ύπουλο σχέδιο ( Τουρκικός Δούρειος Ίππος.) της Τουρκίας είναι η Πέμπτη Φάλαγγα, που σκοπό έχει να αλλοιώσει τον Ελληνικό Χριστιανικό γηγενή πληθυσμό της Ελληνικής επικράτειας. Και σε λίγα χρόνια θα ψάχνουμε για Έλληνες στην …Ελλάδα μας…

Όπως αναφέρετε πιο κάτω ….μέσος όρος γέννησης ανά Μουσουλμανική οικογένεια τα 4-5 παιδιά..( Ίδε π.χ. γεννήσεις Μουσουλμάνων Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία κλπ.), δηλαδή αν υποθέσουμε ότι θα εγκατασταθούν 50000 -60000 Μουσουλμανικές οικογένειες στην Ελλάδα, επί 5 = 300000 παιδιά σε μια πενταετία, στα 15 χρόνια όταν ήδη από αυτά τα παιδιά πολλά θα ενηλικιωθούν και θα αρχίσουν να τεκνοποιούν….η προσαύξηση θα είναι δραματική ….και θα έχει δυνητικούς (POTENTIAL.) αριθμούς της τάξης επί πλέον του 30-40% και εδώ είναι η αρχή του τέλους όσον αφορά δημογραφικό …….μας…… Με βάση τα δημογραφικά στοιχεία ο καθένας ας βγάλει τα αυτονόητα συμπεράσματα του…..

Και πληροφοριακά….Υπόλοιποι Μουσουλμάνοι της Ελλάδας, Τουρκόφωνοι …Η Eurostat το 2011 υπολόγισε τους Μουσουλμάνους μόνιμους κατοίκους γύρω στις 120000…το 2018 υπολογίζονται σε 135000 και εντός πενταετίας ίσως φτάσουν τις 170000. Ξένοι υπήκοοι κατά πλειοψηφία Μουσουλμάνοι και παράνομοι ( Αλβανοί – Πακιστανοί – Ινδοί – Φιλιππινέζοι κ.ά.) 1500000 (;)…..Δηλαδή προς το τέλος της τρέχουσας πενταετίας θα έχουμε «φιλοξενούμενους» ( Οι ροές των εισβολέων με αυξητικούς ρυθμούς συνεχίζονται.), 60000 οικογ. Χ 2 = 120000 +250000 – 300000 παιδιά = 420000 + Τουρκόφωνοι μόνιμοι κάτοικοι 170000= 59ο000 + 1500000 φιλοξενούμενοι Μουσουλμάνοι νόμιμοι και παράνομοι = ΑΝΩ ΤΩΝ 2 εκατ. Πληθυσμός Ελλαδας 2018 10,74εκατ.!

Και ανέμενε τα χείριστα Ελληνικέ λαέ …καλέ και αγαπημένε …πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.. ( Σολωμός)

Και όσον αφορά την ισχυρή Ελληνική μειονότητα της Τουρκίας σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας το 2008 ήταν περίπου 3000-4000. Τα Η.Ε. σήμερα υπολογίζουν μόλις 1826 Έλληνες στην Τουρκική επικράτεια…..!

Ο Ισλαμιστής Μουαμάρ Γκαντάφι προτού εκτελεσθεί είχε πει.. Ο Αλλάχ μου έδωσε αισιόδοξα μηνύματα …. Το Ισλάμ δεν έχει πλέον ανάγκη να επιβάλει την θρησκεία μας δια πυρός και σιδήρου… κλπ. Ο Αλλάχ ευλογεί τις γεννήσεις … (Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και …κατακυριεύσατε τον κόσμο….). Ο Ισλαμικός πληθυσμός σε 20-25 χρόνια, θα υπερκεράσει με βάση την αυξανόμενη Μουσουλμανική πολυσπερμία, όλους τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς και θα είναι κυρίαρχος .. Και τι εννοουσε;

Μια Ευρωπαϊκή δημογραφική έρευνα ντοκουμέντο αναφέρει για το δημογραφικό μέλλον της Ευρώπης….

Για να διατηρηθεί ισσορροπία σε ένα πληθυσμό και πολιτισμό ο κατώτερος δείκτης γεννητικότητας είναι 2.11 παιδιά ανά οικογένεια…. Το 1.9 είναι σχεδόν μη αναστρέψιμο και το 1.3 είναι αδύνατον.

Προσέξτε δείκτες γεννητικότητας σε ενδεικτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Γαλλία 1.9, Αγγλία 1.6, Κύπρος 1.4, Ελλάδα 1.3, *Γερμανία 1.3, Ιταλία 1.2…. 33 χώρες της Ευρώπης έχουν μέσο όρο από 1.3 μέχρι 1.6… με τάση προς τα κάτω..

Ρυθμός γεννήσεων Μουσουλμανικών οικογενειών που ζούν στην Ευρώπη αγγίζει το 5.1. Στην Τουρκία το 4.1… Δηλαδή αν γίνει μια αναγωγή η πλειοψηφία της Ευρώπη σε 20-25 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική …

Το ερευνητικό κέντρο PEW Research center (Search, Demographic PEW) αναφέρει: Από τα 4,7 μεταναστών το 2016, στην Ευρώπη 2.8 εκ, ήταν Μουσουλμάνοι, (Κατά προσέγγιση) ανεβάζοντας το ποσοστό των Μουσουλμάνων Ευρωπαίων κατοίκων, προσθέτοντας και τις πολυάριθμες γεννήσεις απο το 4,1% που ήταν το 1990 σε άνω του 7-8% μέχρι σήμερα…. με τάση να φθάσει μέχρι το 2020 στο 10%…. Σήμερα υπολογίζεται ότι το 75-80% των μεταναστευτικών ροών είναι Μουσουλμάνοι.

Το συμπέρασμα αυτονόητο… Δίκαιο είχε ο Γκαντάφι…… Άλωση εκ των έσω…. Και ας μην ρίχνουμε το φταίξιμο, ούτε στους ταλαίπωρους πρόσφυγες μετανάστες, ούτε στην Τουρκία, που έχει ανοικτές σκόπιμα τις πύλες της πρός Ελλάδα και Κύπρο για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες….. Αυτή κάνει την δουλειά της… Aς αναλάβουμε και εμείς μια φορά τις ευθύνες μας και τις εθνικές και τις οικογενειακές. Αντίθετα πλέον φαίνεται ότι πάσχουμε, από έλλειψη Libido δηλ. Libi τo Libido(;)

Λαοί και Φυλαί της Μ. Ασίας, του διαπρεπoύς Γ. Σκαλιέρη.

Μεταξύ 1913 και 1922, ο πληθυσμός της Τουρκίας ήταν 9.868.706, συμπ. 2.660,316 εκ. της Ελληνικής μειονότητας και άλλα περίπου 3 εκ. Αρμένιοι, Νεστοριανοί, Ιουδαίοι κλπ. Τόσον οι Έλληνες όσον και οι υπόλοιποι αγνοούνται μέχρι σήμερα. Άρα παρέμειναν περίπου 6.940.060 Τούρκοι…. Σε ένα αιώνα, το 2008 εκτοξεύθηκαν στα 79.517.100 και το 2018 στα +82.007.882 ….!

Ελλάδα 27/10/1907 2.631.957 (Αργότερα ίσως να προστεθούν και οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας.) Απογραφή 2011 10.816.286…., 2017 – 2018 – 10.738.000

Ελλάδα… σήμερα. Γεννήσεις 88.553, θάνατοι 124.000. Γεννήσεις την προηγούμενη 10ετία άγγιζαν τις 120000..Στα ίδια χνάρια και η Κύπρος.

Ο κόσμος είναι η Ελλάδα που διαστέλλεται. Η Ελλάδα είναι ο κόσμος που συστέλλεται.

Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

* Στοιχεία του Ληξιαρχείου Βερολίνου και αλλων 8 μεγάλων πόλεων της Γερμανίας, όπου ζούν Τούρκοι μετανάστες. Οι γεννήσεις των νεογέννητων από τουρκικές οικογένειες το 2018, έχουν υπερκεράσει τις γερμανικές γεννήσεις και το δημοφιλέστερο όνομα είναι το Μοχάμετ (Μωάμεθ).

Και τέλος αν για οποιοδήποτε λόγο δεν πετύχει ο πιο πάνω στόχος του τουρκικού Δούρειου ίππου….αφού κατόρθωσαν να εξαφανίσουν όλες τις Χριστιανικές μεονότητες και ειδικά την Ελληνική στην Τουρκία….κανένα ενδοιασμό δεν θα έχουν να εξαφανίσουν με όποιο αθέμιτο μέσο γενοκτονίας …..και τους Έλληνες εντός Ελλάδος….ήδη προχωρούν ακάθεκτοι στα βρωμερά τους σχέδια με την ανοχή των *«δόλιων συμμάχων» μας, ολετήρων του Ελληνισμού…., αλλά ας λάβουν υπ όψιν όμως ότι αυτή τη φορά θα πάθουν τα χείριστα και θα είναι όχι η αρχή του τέλους τους αλλά το τέλος και της αρχής…..και του τέλους των βαρβάρων, του λαού χωρίς ιστορία, αλλά με ποινικό μητρώο, του λαού της οργής του Θεού…..του οποίου τα εγκλήματα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα των ΝΑΖΙ….με τους οποίους σύμμαχοι ήταν πάντα…..
*SEARCH…

ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.

https://olympia.gr › 2019/08/16 › μιλούν-οι-δόλιοι-ολετ..

https://olympia.gr › 2019/08/16 › μιλούν-οι-δόλιοι-ολετ..

” https://olympia.gr › 2019/10/15 › η-τουρκια-ανεκαθεν-..

SOS: ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

21η Απριλίου 2019. Σρι Λάνκα. Παγκόσμια θλίψη από το φρικτά τρομοκρατικά κτυπήματα φανατικών Μουσουλμάνων (ISIS και NTJ National Thowheeth Jama’ath) σε εκκλησίες Χριστιανών εν ώρα προσευχής λόγω Πάσχα. Άνω των 290 νεκρών και 500 τραυματιών…..

Οι σημερινοί διωγμοί των Χριστιανών σε όλες τις Μουσουλμανικές χώρες, τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους προ αιώνων καταδιώξεις και γενοκτονίες …..ειδικά στην Τουρκία που τον τελευταίο αιώνα ….εφάρμοσε .εθνοκαθάρσεις, ολοκαυτώματα, γενοκτονίες εκτοπισμούς χωρίς ποτέ να δώσει λόγο….και αφού την ανέχωνται οι βρωμεροί και τρισάθλιοι δόλιοι συμμάχοι συνεχίζει μέχρι σήμερα τα απεχθή εγκλήματα πολέμου …Κύπρος ….Κούρδοι…κ.ά.

Ενδεικτικά και ολίγα θα αναφερθούν, διότι είναι αδύνατο να καταγραφούν. Η διαπρεπής συγγραφέας και πολιτικός Αnna Eshoo γράφει… Ο Χριστιανισμός είναι υπό υπαρξιακή απειλή.

Τουρκία, εξαφανίσθηκαν όλες οι Χριστιανικές μειονότητες, Αίγυπτος σφαγιασθέντες Χριστιανοί Κόπτες, 42 εκκλησίες τα τελευταία λίγα χρόνια καταστράφηκαν από φανατικούς Μουσουλμάνους, Λιβύη, Πακιστάν, Ιράκ, Νιγηρία, Νεπάλ κ.ά.π Ισλαμικές χώρες τα ίδια απεχθή θρησκευτικά εγκλήματα….

Στη Μ. Ανατολή πριν λίγες δεκαετίες οι Χριστιανικές μειονότητες αριθμούσαν περί το 15% του συνολικού πληθυσμού. Σήμερα είναι κάτω του 4% και σε λίγο θα είναι είδος προς …εξαφάνιση….

Το ISIS όταν ήταν κραταιό στις περιοχές ευθύνης του εξαφάνισε όλους τους Χριστιανούς. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που ανάμεσα στους Μουσουλμάνους πρόσφυγες ούτε δείγμα Χριστιανού δεν βρίσκουμε. Εξάλλου αυτοί οι ίδιοι Μουσουλμάνοι, που αποζητούν φιλοξενία από τα Χριστιανικά κράτη (Αγάπα τον πλησίον σου), θεωρούσαν ανεπιθύμητους τους έστω ολίγους διασωθέντες Χριστιανούς….. Πάντως εδώ προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα το οποίο είναι βέβαιο ότι έχει αυτονοήτη απάντηση. Εάν οι Χριστιανοί αναγκασθούν στο μέλλον να μεταναστεύσουν προς Μουσουλμανικές χώρες σαν πρόσφυγες ..ίσως λόγω λιμού, καταστροφών κλπ… Ποιά θα είναι η αντιμετώπιση τους;

Τέλος το διεθνές ερευνητικό κέντρο PEW μετά από εντατικές έρευνες, εξάγει το συμπέρασμα …. ότι οι Χριστιανοί είναι τώρα αντιμέτωποι με θρησκευτικές διώξεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τις αρχές της ιστορίας τους……

(Αποπασματικές πληροφορίες: Eliza Grisworld, Michael Snyder, Nur Kino κ.ά. διαπρεπείς συγγραφείς ερευνητές).

Και όπως ο Μέγας σοφός Αισχύλος προφήτεψε και χάραξε σε μαρμάρινες πλάκες. για τους Βαρβάρους εγκληματίες πολέμου ανά τους αιώνες ….

ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΟΝ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΝ ΗΡΘΑΝ, ΤΩΝ ΘΕΩΝ Τ’ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ…

Παράφραση από άλλο απόσπασμα του Αισχύλου. Διασκευή Α. Αντωνά.

Και οι Ιερές Τράπεζες καταστραμμένες/ και τα του Θεού ιερά και όσια , είναι εκ θεμελίων/ ανάκατα κι αναποδογυρισμένα…/ Και οι σωροί νεκρών, που δια σπάθης σφάξατε,/ ακόμη και στην τριτόσπορη γενιά,/ άφωνα θε να φανερωθούν στα μάτια των ανθρώπων…/ Εσείς, ασεβείς και αιματόβρεκτοι,/ η υπεροψία και η βαρβαρότητα σας,/ τελικά σαν ανθίσει, μόνο σε στάχυα,/ καταστροφής και μολυσμένα θε να καρπίσει,/ όπου λεύτερο χερι χωρίς δεσμά,/ με λυγμούς χαράς θε να θερίσει,/ ανεμίσει και αφανίσει….τα ματωμένα στάχυα σας….

Έλληνες όντες βαρβάροις δουλεύσομεν;

– Είμαστε Έλληνες και θα γίνουμε δούλοι των βαρβάρων;
Ευριπίδης, 480-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός (Τήλεφος)

Ετούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του.
Γιάννης Ρίτσος, 1909-1990, Έλληνας ποιητής

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – www.ledrastory.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως το έγραφες Κ. Μαρκουλάκη; «Πως μπορείς και χαμογελάς καταραμένε κακούργε»

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της τέχνης, τις τρομακτικές καταγγελίες για βασανισμούς, βιασμούς και παιδεραστία, θυμηθήκαμε αυτό το περιβόητο που είχε γράψει...

Απίστευτη καταγγελία Μητσοτάκη για την Πορτογαλία – Ένα βήμα πριν το διπλωματικό επεισόδιο η χώρα

Απίστευτη τοποθέτηση του Κυριακου Μητσοτακη στη συνέντευξη του στον Σκαι και στον Αλέξη Παπαχελά όπου κατηγόρησε την Πορτογαλία ότι δεν μπορεί να παρέχει τηλεκπαίδευση...

Αρνήθηκε να βάλει μάσκα ο Μητσοτάκης; (Βίντεο)

Ώρες είναι να το κολλήσουν καμιά ρετσινιά! Να τον πουν και «αρνητή της μάσκας»!Για άλλη μια φορά παραβιαζει ο πρωθυπουργός τα μέτρα ασφαλείας καθως...

Κέρκυρα: Παρέλυσε 40χρονη νοσηλεύτρια μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Συμφωνα με καταγγελία του Μιχάλη Γιαννακου στον αέρα του οπεν, μια 40χρονη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα νοσηλεύεται με αυτοάνοσο νευρολογικό και εξετάζεται αν η κατάστασή...

Καθολικό Lockdown: 29 Αστείες ατάκες που σαρώνουν στο διαδίκτυο

Κάποιες από τις πιο αστείες ατάκες που κυκλοφορουν στο διαδίκτυο και τα social media.

Παρέλαση παιδιών προσφύγων στο διαμέρισμα του ανώμαλου ευυπόληπτου σκηνοθέτη!

Ποιος κάλυψε το κτήνος; Ποιος τον καλύπτει ακόμα; Πόσο ψηλά φτάνει το κύκλωμα παιδεραστίας; Γιατί σιωπάτε όλοι; Που είναι η «ευαισθησία» των διεθνιστών και ο...

Γερμανοί πιέζουν και εκβιάζουν για την ακύρωση των γαλλικών φρεγατών

Η απόφαση του Πενταγώνου είναι ειλημμένη. Και απολύτως τεκμηριωμένη. Οι τέσσερις γαλλικές φρεγάτες Belharra είναι η καλύτερη λύση για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, απόλυτα...

Lockdown: Έκρηξη οργής του Άρη Πορτοσάλτε κατά της κυβέρνησης

Την οργή του Άρη Πορτοσαλτε προκάλεσε το διάγγελμα του Κυριακου Μητσοτακη, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει την Πέμπτη σε αυστηρό lockdown στην...

Βαρουφάκης σε Κεραμέως: Εσύ δεν έχεις περάσει ούτε έξω από την Οξφόρδη!

Αν είναι δυνατόν, η Κεραμεως κάθισε να ξεφτιλιστεί ακόμη και από τον Βαρουφάκη που με ένα πύρινο λόγο του ισοπέδωσε στην κυριολεξία τα επιχειρήματα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως το έγραφες Κ. Μαρκουλάκη; «Πως μπορείς και χαμογελάς καταραμένε κακούργε»

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της τέχνης, τις τρομακτικές καταγγελίες για βασανισμούς, βιασμούς και παιδεραστία, θυμηθήκαμε αυτό το περιβόητο που είχε γράψει...

Απίστευτη καταγγελία Μητσοτάκη για την Πορτογαλία – Ένα βήμα πριν το διπλωματικό επεισόδιο η χώρα

Απίστευτη τοποθέτηση του Κυριακου Μητσοτακη στη συνέντευξη του στον Σκαι και στον Αλέξη Παπαχελά όπου κατηγόρησε την Πορτογαλία ότι δεν μπορεί να παρέχει τηλεκπαίδευση...

Αρνήθηκε να βάλει μάσκα ο Μητσοτάκης; (Βίντεο)

Ώρες είναι να το κολλήσουν καμιά ρετσινιά! Να τον πουν και «αρνητή της μάσκας»!Για άλλη μια φορά παραβιαζει ο πρωθυπουργός τα μέτρα ασφαλείας καθως...

Κέρκυρα: Παρέλυσε 40χρονη νοσηλεύτρια μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Συμφωνα με καταγγελία του Μιχάλη Γιαννακου στον αέρα του οπεν, μια 40χρονη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα νοσηλεύεται με αυτοάνοσο νευρολογικό και εξετάζεται αν η κατάστασή...

Καθολικό Lockdown: 29 Αστείες ατάκες που σαρώνουν στο διαδίκτυο

Κάποιες από τις πιο αστείες ατάκες που κυκλοφορουν στο διαδίκτυο και τα social media.

Παρέλαση παιδιών προσφύγων στο διαμέρισμα του ανώμαλου ευυπόληπτου σκηνοθέτη!

Ποιος κάλυψε το κτήνος; Ποιος τον καλύπτει ακόμα; Πόσο ψηλά φτάνει το κύκλωμα παιδεραστίας; Γιατί σιωπάτε όλοι; Που είναι η «ευαισθησία» των διεθνιστών και ο...