Κέρκυρα: «Θαύμα» για μάνα και κόρη που πήδηξαν απ’ τον τρίτο -Διασωληνωμένος ο σύζυγος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής σε τριώροφη μονοκατοικία στο Μαντούκι Κέρκυρας. Στην απόγνωσή της μία γυναίκα, που έμενε στον τρίτο όροφο μόλις αντιλήφθηκε τις φλόγες να «καταπίνουν» το σπίτι της, πήδηξε με το 13χρονο κοριτσάκι της στο κενό.

Σωτήρια για την γυναίκα και το παιδί ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου. Ο άνδρας της που εγκλωβίστηκε αρχικά στο μπαλκόνι και κρεμόταν επί ώρα στα κεραμίδια του τρίτου ορόφου σπιτιού, διασώθηκε με την επέμβαση των πυροσβεστών και των υπαλλήλων της πολιτικής προστασίας του δήμου Κέρκυρας οι οποίοι κατάφεραν να τον πλησιάσουν, με ανυψωτικό μηχάνημα.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται διασωληνωμένος καθώς εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα.

Με πολλαπλά εγκαύματα μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο και ο ένοικος του δευτέρου ορόφου της μονοκατοικίας.

Το παλιό αρχοντικό καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ η φωτιά προκάλεσε πανικό, καθώς το Μαντούκι είναι πυκνοκατοικημένο, με τα σπίτια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι αρκετά παλιά με επένδυση από ξύλο, να βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία εξετάζει τα αίτια της φωτιάς ενώ οι πρώτες πληροφορίες φέρουν να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα στους θερμοσυσσωρευτές.

ΕΡΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ