Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας βρέθηκε δολοφονημένη μες σε τάφο στον Άγιο Δομινικο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας βρέθηκε δολοφονημένη μες σε τάφο στον Άγιο Δομινικο.Η Βρετανίδα συγγραφέας δύο best seller βιβλίων βρέθηκε νεκρή σε έναν ρηχό τάφο στον Άγιο Δομίνικο.

Η 64χρονη Lindsay de Feliz, είχε γράψει δύο βιβλία για την επιλογή της να μεταναστεύσει στην Καραϊβική και τη ζωή της στο εξωτικό νησί.

https://youtu.be/u2vtekQtKFE
Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε έναν ρηχό τάφο κοντά στο σπίτι της. Το άψυχο κορμί της ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι και πλαστικές σακούλες και είχε σημάδια στραγγαλισμού, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Independent.

Ο 50χρονος σύζυγός της και ο 29χρονος γιος του αλλά και ένας 37χρονος άνδρας συνελήφθησαν για την υπόθεση, σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών.

Η De Feliz γεννήθηκε στη Βρετανία. Σε ένα από τα βιβλία της, περιγράφει ότι δέχθηκε πυροβολισμό στον λαιμό έπειτα από μια απόπειρα ληστείας το 2006. Η συγγραφέας μετακόμισε στον Άγιο Δομίνικο για να μπορέσει κάνει καταδύσεις.

“Ήρθα εδώ για έξι μήνες και κατέληξα να μείνω. Παντρεύτηκα έναν Δομινικανό και δούλευα σαν δασκάλα καταδύσεων και όλα ήταν τέλεια μέχρι που δέχθηκα έναν πυροβολισμό στο λαιμό σε μια ληστεία. Ο μεγάλος μου φόβος ήταν ότι θα πεθάνω μέχρι τη στιγμή που για λίγο δεν πέθανα. Με πήγαν στο νοσοκομείο φίλοι μου πάνω σε μια μηχανή” είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ