Συντετριμενος ο σύζυγος της 73χρονης που την πάτησαν με το αυτοκίνητο για να την ληστέψουν: Την έκαναν κομμάτια, δύο αλήτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντετριμενος ο σύζυγος της 73χρονης που την πάτησαν με το αυτοκίνητο για να την ληστέψουν: Την έκαναν κομμάτια δύο αλήτες.
Ανάπαυση στην ψυχή της γυναίκας του, την οποία έχασε τόσο τραγικά πριν από μία εβδομάδα στους Αγίους Θεόδωρους, πιστεύει ότι θα φέρει η παράδοση των δραστών ο σύζυγος της αδικοχαμένης 73χρονης.

https://youtu.be/y1Z77I27OZc

Συντετριμμένος ο ηλικιωμένος άνδρας ξέσπασε στην κάμερα του Alpha, περιγράφοντας πώς αναγνώρισε τους δράστες, οι οποίοι παράδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, μετά από αρκετές μέρες που παρέμεναν κρυμμένοι. «Έκαναν κομμάτια τη γυναίκα μου, ήταν δύο αλήτες» είπε κλαίγοντας ο 80χρονος. Όπως είπε, το νέο της παράδοσής τους τον γέμισε ανακούφιση και πιστεύει ότι θα φέρει «ανάπαυση στην ψυχούλα της».

«Εγώ τους αναγνώρισα. Με πήγαν οι αστυνομικοί σε μία αίθουσα με τζαμαρία και λέω: “αυτός ήταν”! Τον είχα δει όταν πετάχτηκα από το σπίτι μου», συμπλήρωσε ο άνδρας της 73χρονης, που ήταν μπροστά όταν οι δύο ληστές πάτησαν με το όχημά τους τη γυναίκα τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ