Στη Βουλή η δανειοδότηση του ΣΚΑΙ με ερώτηση του Απόστολου Αβδελά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο κείμενο της ερώτησής του προς τα Υπουργεία Οικονομικών , Ανάπτυξης κι Επενδύσεων και προς τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης Στέλιο Πέτσα ο κ. Αβδελάς επικαλείται δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αιτήθηκε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας δανειοδότηση ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ,

προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσες δαπάνες του. Όπως επισημαίνει ο κ. Αβδελάς η είδηση έρχεται λίγες μόνο ημέρες μόνο λίγες ημέρες αφότου ψηφίστηκε από το Κοινοβούλιο το νομοσχέδιο “ΗΡΑΚΛΗΣ” σκοπός του οποίου ήταν, η ελάφρυνση των τραπεζών από τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
Με βάση τα ανωτέρω και δεδομένων τον σοβαρότατων προβλημάτων που η ίδια η κυβέρνηση μέσω του νομοθετήματος ομολογεί ότι αντιμετωπίζουν οι τράπεζες αλλά και της φειδούς με την οποία οι τράπεζες χορηγούν δάνεια σε ιδιώτες ο κ. Αβδελάς καλεί τα Υπουργεία να απαντήσουν :
1) Αν υπάρχει κάποια αρμόδια δημόσια αρχή που να ελέγχει τα οικονομικά των τηλεοπτικών σταθμών
2) Δεδομένου ότι την αδυναμία διαχείρισης των δανείων από τις τράπεζες την επιβαρύνονται τελικώς οι Έλληνες πολίτες, αν προτίθεται η κυβέρνηση να νομοθετήσει ελεγκτικούς μηχανισμούς που να αποτρέπουν υπέρογκες ή επικίνδυνες δανειοδοτήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ