ΕΚΤΑΚΤΟ. Πήρε ένα πιστόλι και κυνηγούσε κόσμο μέσα στην νύχτα στη Θεσσαλονίκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ. Πήρε ένα πιστόλι και κυνηγούσε κόσμο μέσα στην νύχτα στη Θεσσαλονίκη.Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά μάλιστα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στήσει ο δήμος στην πλατεία Δικαστηρίων.

https://youtu.be/CC-bbDCifP4
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes, ένας αλλοδαπός, άρχισε να κυνηγάει άλλα τρία άτομα στην περιοχή της Χαλκέων και στη διάρκεια του επεισοδίου, πυροβόλησε με πιστόλι δύο φορές, προκαλώντας πανικό στον κόσμο που ήταν κοντά.
Στην αστυνομία σήμανε συναγερμό και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή και σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου εκτός από πιστόλι βρέθηκε και ένα μαχαίρι.
Σύμφωνα με την αστυνομία δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ για το συμβάν, το πρώτο τηλεφώνημα στην άμεσο δράση, έγινε από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.
Αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για να βρουν τους κάλυκες από το πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αλλοδαπός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ