Ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο θαύμα στην Καλαμάτα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2385Είναι μία από τις περιπτώσεις που όπου κι αν πιστεύει κανείς, ακόμα κι αν δεν πιστεύει, αποδεικνύεται ότι εκεί που δε βάζει το χέρι του ο άνθρωπος, μπορεί να το βάλει ο Θεός. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η απίστευτη σύμπτωση που έσωσε την ζωή ενός βρέφους το οποίο η μάνα του που είχε θάψει σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα. Προκειμένου να το δολοφονήσει. Διότι αυτός ο υπόγειος κάδος δεν επέτρεπε στο κλάμα του παιδιού να ακουστεί προς τα έξω. Παρά μόνο εάν κάποιος ήταν δίπλα. Όπως επίσης, ήξερε πολύ καλά ότι καθημερα έξι τα ξημερώματα, το ειδικό όχημα αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου, τραβούσε τους συγκεκριμένους υπόγειους κάδους και πολτοποιούσε το περιεχόμενό τους.Κάθε ημέρα, την ίδια ακριβώς ώρα.

Τι συνέβη λοιπόν; Τι έσωσε την ζωή του παιδιού, αυτού του αθώο βρέφος, εκείνο το ξημέρωμα;

Μία γιαγιά η οποία ταΐζει τις αδέσποτες γάτες στο συγκεκριμένο σημείο, άκουσε ένα κλάμα. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν κλάμα γάτας, όμως κάτι την έτρωγε και πήγε και κόλλησε το αυτί της στο σκέπασμα του κάδου. Άνοιξε με τα χέρια της το σκεύασμα και είδε ένα βρέφος το οποίο δεν είχε πεθάνει από την πτώση, διότι ο κάδος είχε μέσα απορρίμματα.

Η γυναίκα μάλιστα πήγαινε στο μέρος την συγκεκριμένη ώρα, καθότι γνωρίζετε ότι λίγο πριν θα έχει περάσει το απορριμματοφόρο και θα έχει αδειάσει τους κάδους. Έτσι μπορούσε να αφήσει φαΐ για τις γάτες ανενόχλητη.

Την συγκεκριμένη ημέρα όμως το απορριμματοφόρο είχε αργήσει. Δεν πέρασε στην ώρα του, με αποτέλεσμα όταν έφτασε η γυναίκα να είχε ήδη ανακαλύψει το βρέφος, και να είχε έρθει πυροσβεστική για να το σώσει. Κανονικά λοιπόν το απορριμματοφόρο θα είχε τραβήξει τον κάδο και θα τον είχε πολτοποιήσει με το περιεχόμενο του, μαζί φυσικά με το βρέφος.

Το συγκεκριμένο πρωί όμως όταν οι υπάλληλοι του δήμου επιχείρησα να βάλουμε μπροστά απορριμματοφόρο για να κάνουν την συγκεκριμένη ρουτίνα, διαπίστωσαν ότι αυτό είχε παρουσιάσει ξαφνικά μηχανική βλάβη. Παρά το ότι ήταν άρτια συντηρημένο και τέτοιο πράγμα δεν είχε ξανά συμβεί στο συγκεκριμένο όχημα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το απορριμματοφόρο άργησε να πάει και να πολτοποιήσει το περιεχόμενο του κάδου, μαζί με το βρέφος. 

Ότι κι αν γράφουμε εμείς δεν έχει καμία σημασία. Οι άνθρωποι που έζησαν από κοντά το περιστατικό, μιλούν για ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο θαύμα. Ένα θαύμα που έσωσε τη ζωή ενός βρέφους, ενός βρέφους καταδικασμένου από την ίδια του τη μάνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ