Κοινωνικό μέρισμα: Μάθετε αν είστε δικαιούχοι και τηλεφωνικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος είναι ο αριθμός με τον οποίο μπορούν οι πολίτες να επικοινωνούν για να πληροφορούνται αν είναι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος.

Στον τηλεφωνικό αριθμό 2131621000 στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μπορούν να ενημερώνονται οι πολίτες για το αν είναι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος.
Εν τω μεταξύ, συμπληρωματική σελίδα για την διευκόλυνση των πολιτών που υποβάλλουν αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, θα ανοίξει σήμερα στο διαδικτυακό τόπο της ΗΔΙΚΑ, για την υποβολή ενστάσεων.
Όσοι καλύπτονται από τα κριτήρια που έχουν ανακοινωθεί, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αίτησή τους, στα πλαίσια του δημοσιονομικού χώρου που τις τελευταίες ημέρες δημιουργείται, θα λάβουν το επίδομα αυτό το αργότερο στις αρχές του επόμενου έτους.
Επίσης για την εξυπηρέτηση των πολιτών λειτουργούν ήδη δυο τηλεφωνικά κέντρα, της ΗΔΙΚΑ και της ΑΑΔΕ στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για ενημέρωση.
Κ.Ε.Φ. – Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων
+30 213 162 1000
Για να υποβάλετε ηλεκτρονικό ερώτημα:
1. Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημα σας μέσα από την επιλογή «Ο λογαριασμός μου/My TAXISnet»
2.Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημα σας μέσω της φόρμας υποβολής αιτήματος
Φόρμα υποβολής αιτήματος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ