Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μετά το κλείσιμο της ΔΕΗ – Η Τουρκία θα κρατάει το διακόπτη του blackout με αντάλλαγμα τους υδρογονάνθρακες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com
Ο λιγνίτης και μάλιστα ο Ελληνικός είναι πρακτικά δωρεάν αφού το Ελληνικό υπέδαφος είναι πλούσιο σε κοιτάσματα, δεν το εισάγουμε, η ΔΕΗ το παράγει μόνη της και δεν εξαρτόμαστε από κανέναν και παράγει ρεύμα 24 ώρες το 7 ημέρες την εβδομάδα. Μόνο το υδροηλεκτρικά φράγματα είναι φθηνότερα.
Ο Ταγίπ Ερντογάν για να κάνει την χώρα του ανεξάρτητη από την Ενέργεια, ετοιμάζει με την Ρωσία πυρηνικούς σταθμούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει 12 μονάδες λιγνίτη της ΔΕΗ, διώχνει 5.000 εργαζόμενους έτσι ώστε όταν θα καταλάβουμε την μειοδοσία να μην υπάρχει τεχνογνωσία να κάνουμε εξόρυξη και παραγωγή. Από την στιγμή που θα κλείσει ένα ορυχείο λιγνίτη χρειάζεται 10 χρόνια για να επαναλειτουργήσει. Αρα ξεχάστε το.
Οταν λοιπόν η Ελλάδα δεν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σε ρεύμα, μαντέψτε από που θα εισάγει !
Οι Ευρωπαίοι πάλι, δεν τους ενδιαφέρει, γιατί δεν έχουν λιγνίτη, οι Γάλλοι έχουν πυρηνικά εργοστάσια, η Γερμανία που κλείνει τα πυρηνικά εργοστάσια θα εισάγει λιγνίτη από το Κόσοβο (και από τα κοροϊδα της Ελλάδας που ψήφισαν Μητσοτάκη;)
Μια χώρα που δεν έχει ενεργειακή ανεξαρτησία είναι μπανανία. Αν η Ευρώπη σου κόψει το φυσικό αέριο θα γίνει black out, αν η Τουρκία, ακόμη και η Βουλγαρία κατεβάσει τους διακόπτες θα ζείτε με λάμπες πετρελαίου, αν υπάρχει πετρέλαιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ