Φέρες: Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς είναι και πάλι γεγονός!

Κτηνοτρόφοι, αγρότες, επαγγελματίες και τοπική αυτοδιοίκηση ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και προσκαλούν τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής, στη μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς στην πλατεία Φερων, σε μια εκδήλωση που έχει πλέον γίνει θεσμός.

Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς με ένα μοσχάρι 300 κιλών, είναι ήδη έτοιμη στις Φέρες και από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου θα ψήνεται για 24 ώρες. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του Αγροτικού και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου.

Την Κυριακή οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη νοστιμιά του περίφημου μοσχαρίσιου κρέατος του Δέλτα του Έβρου από βοοειδή που εκτρέφονται οικολογικά στις εύφορες κοιλάδες της περιοχής.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Αντιδημαρχία Φερών σε συνεργασία με αγρότες, κτηνοτρόφους και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, θα προσφέρουν σε όλους, ένα χαρούμενο εορταστικό γλέντι με πεντανόστιμες γεύσεις από τοπικά προϊόντα αρίστης ποιότητας.

Ελάτε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις Φέρες για να αποχαιρετήσουμε παρέα το 2019 με κέφι, χορό, εξαιρετικό φαγητό και κρασί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ