ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ του #Wikileaks: Ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων παραποίησε τα στοιχεία για υποτιθέμενες χημικές επιθέσεις στη Συρία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ… ΧΑΛΙΜΑΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Απαντώντας με ένα καταιγισμό εγγράφων-ντοκουμέντων, το Wikileaks αποκάλυψε ότι οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων κατέληξαν ότι οι επιθέσεις στη Ντούμα της Συρίας δεν προήλθαν από αέρια χλωρίου, αλλά αγνοήθηκαν σκοπίμως από την τελική αναφορά του Οργανισμού που κατηγορεί τη Συρία ότι έκανε χρήση χημικών αερίων χλωρίου. Τo Wikileaks παρουσίασε μια σειρά από εσωτερικές αναφορές και e-mail του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων που αποκλείουν κατηγορηματικά οι επιθέσεις στη Ντούμα της Συρίας να έγιναν με χημικά αέρια χλωρίου.

Το Συμβούλιο του Οργανισμού όχι μόνο απέκρυψε τα στοιχεία, αλλά ζήτησε με διαταγή του να διαγραφούν από οποιαδήποτε αναφορά ή αρχείο για να μην εντοπιστούν ίχνη!

Οι εμπειρογνώμονες που επιθεώρησαν τα σημεία της επίθεσης κατέληξαν ότι οι κάψουλες χλωρίου είχαν τοποθετηθεί σκοπίμως μετά την επίθεση και δεν προήλθαν από κάποια ρίψη από υψόμετρο από πολεμικό αεροσκάφος ή ελικόπτερο. Οι τοξικολογικές έρευνες στα θύματα των επιθέσεων έδειξαν με σιγουριά ότι τα συμπτώματα δε σχετίζονται σε καμία περίπτωση με επιθέσεις χημικού αερίου χλωρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Wikileaks, τα παραπάνω ευρήματα όχι μόνο δεν συμπεριλήφθηκαν στις αναφορές του Οργανισμού, αλλά το Συμβούλιο απαίτησε επιτακτικά να διαγραφούν τα ίχνη τους από κάθε έγγραφο ή αρχείο του οργανισμού!

Στη συνέχεια δημοσιοποίησε μια τελείως διαφορετική αναφορά ότι οι επιθέσεις στην Ντούμα έγιναν με χημικά αέρια χλωρίου, για να κατηγορηθεί η κυβέρνηση Άσαντ για χημικό πόλεμο.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ WIKILEAKS:

Για άλλη μια φορά, γίνεται φανερό ότι ο πόλεμος στη Συρία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια στημένη σκευωρία, μια προσπάθεια για πρόκληση μόνιμης αστάθειας στην περιοχή, για να εξυπηρετηθούν τα οικονομικά συμφέροντα των γνωστών δυνάμεων, εις βάρος των αμάχων Σύριων και Κούρδων. Άλλη μια απόδειξη ότι όλοι αυτοί οι οργανισμοί δεν είναι τίποτε άλλο παρά πιόνια στα χέρια των σκοτεινών δυνάμεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ