ΕΚΤΑΚΤΟ Βρέθηκε βίντεο με τον 21χρονο στα Πετράλώνα που δολοφόνησε τον νονό του να πετάει σακούλες στα σκουπίδια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ Βρέθηκε βίντεο με τον 21χρονο στα Πετράλώνα που δολοφόνησε τον νονό του να πετάει σακούλες στα σκουπίδια.Οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού και πάνω σε κουβέρτες.

https://youtu.be/_-0SsNN7QVw

Μέχρι στιγμής ομως δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα. Σύμφωνα με την ομολογία του 21χρονου ο ίδιος ήταν που δολοφόνησε τον άτυχο άντρα και συνέχεια πέταξε το πτώμα του στα σκουπίδια.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια. Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ