Ηχηρό μήνυμα του Ισραήλ: “Δεν θα ρωτήσουμε την Τουρκία για τα δικά μας κοιτάσματα” (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι λέει ο Γιόσι Αμράνι, Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, για τις παράλογες τουρκικές αξιώσεις. Τι δηλώνει στον ΑΝΤ1 και τον Νικόλα Βαφειάδη για την συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης.

.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zN41b7bkkbo&w=711&h=400]

.

“Η υπογραφή είναι μία ξεκάθαρη δήλωση εκ μέρους των τριών μας κυβερνήσεων ότι προχωρούμε μπροστά, ότι είμαστε δεσμευμένοι στο έργο (σ.σ East Med). Πρέπει να λύσουμε συγκεκριμένα τεχνολογικά και οικονομικά θέματα, αλλά πιστεύω ότι από τη στιγμή που αναλαμβάνουμε αυτή τη δέσμευση, αφού καταλαβαίνουμε τη σημασία του έργου, βρισκόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση».

«H τουρκική πολιτική είναι πολύ ξεκάθαρη, τα τουρκικά μηνύματα είναι επίσης πολύ ευκρινή αλλά και πάλι το θέμα στο τραπέζι δεν είναι μόνο η Τουρκία. Το θέμα στο τραπέζι είναι οι δικοί μας φυσικοί πόροι και τι θα κάνουμε εμείς με τους φυσικούς μας πόρους. Και θα πρέπει να είναι δική μας απόφαση και όχι το αποτέλεσμα οποιασδήποτε επιβολής που προέρχεται από οποιαδήποτε χώρα από την περιοχή ή αλλού».

«Η θέση μας για το μνημόνιο που υπέγραψαν Τουρκία και Λιβύη έχει δηλωθεί πολύ ξεκάθαρα. Δεν πιστεύουμε ότι βοηθάει ή ότι υπηρετεί την υπόθεση της σταθερότητας και της ειρήνης στην ανατολική Μεσόγειο, ίσως το αντίθετο, οπότε η θέση μας για αυτό το μνημόνιο οριοθέτησης έχει δηλωθεί πολύ ξεκάθαρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ANT1 TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ