19/04/2021

Καρατομήθηκε ο διοικητής της Β’ Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων για το μπάχαλο στην Εθνική. Ο υπουργός στη θέση του όμως.

Όταν όλα βαίνουν καλώς οι διοικητές εκτελούν εντολές του υπουργού. Όταν γίνεται μπάχαλο ενεργουν μόνοι τους.

Έτσι καρατομήθηκε ο διοικητής του Β’ τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αττικής για λάθη και παραλείψεις της Τροχαίας που είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στη Μαλακάσα και να ταλαιπωρηθούν επί ώρες οι ταξιδιώτες.

Παράλληλα από την κυβερνηση λένε πως έρχονται «καμπάνες» και για την εταιρεία του αυτοκινητοδρόμου, αφού υποχρεούται βάσει δύμβασης να λαμβάνει όλα τα μέτρα για την ακώλυτη λειτουργία του οδικού άξονα.

Οπως έγινε γνωστό από το Μαξίμου, κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οι Υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής και Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδης, κίνησαν τις διαδικασίες διερεύνησης των αιτιών της ταλαιπωρίας των πολιτών μετά το χθεσινό κλείσιμο της Εθνικής Οδού.

Οι υπεύθυνοι της Νέας Οδού κλήθηκαν στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με το ερώτημα της παράβασης των συμβατικών τους υποχρεώσεων, στις οποίες προβλέπεται ρητά ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις της εταιρείας είναι να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την “ακώλυτη λειτουργία του έργου”.

Το Υπουργείο θα κινήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ