Η Γερμανία προδίδει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα υπέρ της Τουρκίας. Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να σταματήσει τις διακοπές και να αντιδράσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρωτοφανής ενέργεια της Γερμανίας να καλέσει διάσκεψη για την Λιβύη αποκλείοντας την Ελλάδα, συνιστά μία προσβολή πρώτου μεγέθους για την χώρα μας. Μία πραγματική προδοσία όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της Ευρώπης. Δεν είναι δυνατόν η Γερμανία να καλεί την Τουρκία ως συνομιλητή για τις εξελίξεις στην Λιβύη και να αφήνει έξω την Ελλάδα η οποία είναι η πρώτη που βάλλεται από την συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης.

Υπάρχει όμως κάτι ακόμα χειρότερο. Η συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης δεν στρέφεται μόνο κατά της Ελλάδος, Αλλά κατά ολόκληρης της Ευρώπης. Διότι η ελληνική ΑΟΖ είναι και ευρωπαΐκή. Στην συγκεκριμένη διάσκεψη λοιπόν η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε τον πρώτο λόγο.

Και όμως, η Γερμανία επιλεγεί για ακόμα μια φορά να συνταχθεί με την Τουρκία, να την αναβάθμιση, αφήνοντας στην άκρη την “σύμμαχο και εταίρο Ελλάδα”.

Και σε αυτήν την πρωτοφανή και εξοργιστική εξέλιξη, η κυβέρνηση ακόμα σιωπά. Την ώρα που διακυβεύεται το μέλλον του ίδιου μας του έθνους και της εθνικής μας κυριαρχίας, η κυβέρνηση λείπει σε διακοπές. Και οι συνέπειες μπορεί να είναι ολέθριες.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ κύριοι, δεν διοικείτε παιδική χαρά, αλλά την Ελλάδα. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ