14/04/2021

Τηλεφωνική επικοινωνία του Προκόπη Παυλόπουλου με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ναυτικούς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα, Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, μεταξύ 20.00 και 20.30 με τον επικεφαλής του Επιτηρητικού Φυλακίου «Στρογγύλης» της 95ης ΑΔΤΕ Ρόδου, με τον Κυβερνήτη της Φρεγάτας «Σπέτσαι», με τον Αρχηγό του σχηματισμού των Μαχητικών Αεροσκαφών Επιφυλακής στην 130 Σμηναρχία Μάχης και με τον κυβερνήτη του Λιμενικού Περιπολικού Ανοιχτής Θαλάσσης που επιτηρεί την θαλάσσια περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους στρατιωτικούς και τους εξέφρασε, εκτός από την αυτονόητη ευαρέσκειά του, την ευγνωμοσύνη του Ελληνικού Λαού για το υψηλό φρόνημα και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντος της υπεράσπισης της Εθνικής Κυριαρχίας και της Εδαφικής Ακεραιότητας της Πατρίδας μας, αλλά και της φύλαξης των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Συνόρων.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε, μέσω δορυφόρου, με τους Πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν στον Ειρηνικό και τον Ατλαντικό ωκεανό αντίστοιχα, και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το Νέο Έτος.
Τέλος, ο κ. Παυλόπουλος συνομίλησε τηλεφωνικώς με την Πρόεδρο και μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του Blantyre του Μαλάουι, και τους εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για καλή χρονιά με υγεία και ευημερία. Στο Blantyre υπάρχει ακμάζουσα Ελληνική Κοινότητα τα περισσότερα μέλη της οποίας κατάγονται από το χωριό Κοντιάς της Λήμνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ