51,1% τηλεθέαση έκανε το καφέ της Χαρας. 16 χρόνια μετά ο Πώποτας σαγηνεύει ακόμη. #tokafetisxaras

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον πετυχημένο δρόμο που άνοιξαν οι άγριες μέλισσες βάδισε χθες και το καφέ της χαρας, δεκάξι χρόνια μετά την μεγάλη τηλεοπτική του επιτυχία.
Οι επιτυχίες των συγκεκριμένων σειρών, μαζί με το κόκκινο ποτάμι του open δημιουργούν ένα χείμαρρο αισιοδοξίας για την ελληνική μυθοπλασία η οποία δείχνει να ανακάμπτει θεαματικά μετά από πολλά χρόνια τουρκικών παραγωγών που έτρωγαν στην μάπα οι τηλεθεατές.

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του καφέ της Χαρας. #tokafetisxaras
Ο Περίανδρος Πώποτας και οι χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 ανήμερα των 30 χρόνων λειτουργίας του, οι τηλεθεατές ανέμεναν με αγωνία και ενδιαφέρον να δουν ξανά τον αγαπημένο τους δήμαρχο καθώς και την Χαρά και οι μετρήσεις τηλεθέασης εκτοξεύτηκαν στο διάστημα προβολής του πρώτου επεισοδίου.
Πιο συγκεκριμένα, το “Καφέ της Χαράς” στη νέα του αυτή πρεμιέρα κατόρθωσε να σημειώσει 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%.
Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε πως η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς έφτασε μέχρι και το 46,4% σε τέταρτο, στο σύνολο, ενώ και το εντυπωσιακό 51,1% επίσης σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ