11/04/2021

Άγριες Μέλισσες. Η απόλυτη ανατροπή που φέρνει η είσοδος της ταλαντούχας Αθανασίας Κουρκακη στην πλοκή της σειράς. #agriesmelisses

Η επόμενη βδομάδα έρχεται με νέα επεισόδια για τις Άγριες Μέλισσες και νέα πρόσωπα που θα αναστατώσουν τη ζωή στο Διαφάνι. Ένα από αυτά είναι η Αθανασία Κουρκάκη που θα ενσαρκώσει τη Μαρίκα. Θα κάνει την εμφάνισή της στο επεισόδιο της Τρίτης και θα αποκαλύψει πως κάποιος στο χωριό έχει διπλή ζωή.

Η Μαρίκα έρχεται από διπλανό χωριό και θα θα φέρει στο φως λεπτομέρειες για το παρελθόν του Κυριάκου. Οι αποκαλύψεις αυτές θα ωθήσουν την Ουρανία να τον διώξει από το σπίτι.

https://www.instagram.com/p/BwWcALWn25x
Η ηθοποιός που την υποδύεται είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Στην Αθήνα ήρθε, από την Καρδίτσα, για να σπουδάσει οικονομικά στην Πάντειο. Ωστόσο, μπαίνοντας στην θεατρική ομάδα της Ιατρικής όπου ήταν οι φίλοι της. Και κάπου στα 22 της, τελειώνοντας τη σχολή, συνειδητοποίησε ότι αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι η υποκριτική. Άλλωστε από μικρή συμμετείχε σε σχολικές παραστάσεις, τραγουδούσε σε γιορτές και συναυλίες και έπαιρνε μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς.
https://www.instagram.com/p/ByLPbL2IgZ6
Έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις με πιο πρόσφατες τις Αρίστος και Γιαννούλα η κουλουρού ενώ μαζί με τη φίλη της βαλέρια Δημητριάδου έχουν φτιάξει ένα συγκρότημα που ονομάζεται ValSia.
https://www.instagram.com/p/By42J03oKof
Η Αθανασία Κουρκάκη δεν είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο που θα δούμε στη σειρά μέσα στο 2020. Στην συνέχεια θα δούμε να ξεδιπλώνεται το παρελθόν της Ανέτ και του Ταξίαρχου που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμα guest που θα συμπληρώσουν το παζλ των guest που είδαμε να ξεκινά από την πρεμιέρα της σειράς μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ