Τη νέα, vintage χειμερινή collection παρουσίασε χθες η Όλγα Τρέμη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2503

Όσοι συντονίστηκαν εχθές το βράδυ στην κρατική τηλεόραση, σίγουρα θα ένιωσαν μία ανατριχίλα. Συνήθως βλέπετε, στα περιφερειακά κανάλια παίζονται παρόμοιες ελληνικές ταινίες. Δεν μιλάμε φυσικά για τα ασπρόμαυρα αριστουργήματα του ελληνικού κινηματογράφου αλλά τα καλτ τερατουργήματα – βιντεοκασέτες της εποχής ΠΑΣΟΚ, όπως “ο Ταμτάκος εραστής”, “μπέιμπι νίντζα” κλπ.

Σα να πηγαίνεις σε επίδειξη μόδας και να βλέπεις γραβάτες με λαχούρια σε μέγεθος “νταβά”, ξέρετε, το γιαννιώτικο ταψί, που η μόδα τους έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Διότι το θέαμα να βλέπεις το 2020 την Όλγα Τρέμη με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, μόνο με vintage βιντεοκασέτα μπορεί να συγκριθεί. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι πλέον σαν ένα πολιτικό παλτό που το άφησαν στην ντουλάπα, βαθιά χωμένο, για να μην το βλέπουν μπροστά τους. Όχι οι αντίπαλοι, αλλά οι φίλοι του, που κάποτε αλώνιζαν μαζί τις πασαρέλες της πολιτικής. Οι υπεύθυνοι της πράσινης γκαρνταρόμπας Φώφη Γεννηματά, είναι αυτή που το κρέμασε, του έβαλε όμως και βαπονα για να μην το φάει ο σκόρος.

img 2504Φυσικά η κυρία Τρέμη θα έπρεπε να καταλάβει ότι μπορεί να αναπολεί την μόδα Βενιζέλου, όμως θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να βγάλει την Ζωζώ Σαπουντζάκη, την Βάνα Μπάρμπα που στο κάτω – κάτω είναι της δημοκρατικής παράταξης για να πιάσει κανέναν τηλεθεατή. Διότι με καλεσμένους όπως ο κύριος Βενιζέλος, η τηλεθέαση της θα είναι χαμηλότερη ακόμα και από τις πολικές θερμοκρασίες που έφερε ο Ηφαιστίωνας.

Σκληρή απόφαση μεν το τι κάνουμε τα παλιά παλτά, αλλά την έχει τραγουδήσει ακόμα και ο γίγαντας, Στράτος Διονυσίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ