Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Πεντέλης – Μελισσίων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λόγω εκτελέσεως εργασιών φυσικού αερίου

Λόγω εκτελέσεως εργασιών φυσικού αερίου, κατά το χρονικό διάστημα από 10-01-2020 έως 29-02-2020, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, στα κάτωθι οδικά τμήματα περιοχής Δήμου Πεντέλης – Μελισσίων, ως εξής:
Α΄ ΦΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:
– Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Πεντέλης, στο τμήμα της -20- μέτρα πριν τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά και για -250- μέτρα μετά από αυτή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος και προς τις δύο κατευθύνσεις.
– Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παύλου Μελά, στο τμήμα της από τη Λ. Πεντέλης έως την οδό Παπαφλέσσα.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Σολωμού και Αγίου Σεβαστιανού.
Β΄ ΦΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:
– Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Πεντέλης, στο τμήμα της -250- μέτρα μετά τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Έλλης και για -20- μέτρα μετά από αυτή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος και προς τις δύο κατευθύνσεις.
– Απαγόρευση εισόδου των οχημάτων από την οδό Έλλης και την οδό Αγίας Σκέπης στη Λ. Πεντέλης.
Κατά την ανωτέρω απαγόρευση, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του παραδρόμου της οδού Έλλης, ευθεία προς Λ. Πεντέλης.
– Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σεβαστιανού, στο τμήμα της από την οδό Τριπόλεως έως τη Λ. Πεντέλης.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Παύλου Μελά και Παπαφλέσσα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ