Δεκατρείς τραυματίες από τις συμπλοκές στις φυλακές Αυλώνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεκατρείς τραυματίες που χρειάστηκε να μεταφερθούν σε Νοσοκομεία, είναι ο απολογισμός της σύρραξης μεταξύ ομάδων κρατουμένων στις Φυλακές Νέων του Αυλώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες Αλβανών, Πακιστανών και άλλων εθνικοτήτων που χρησιμοποιούσαν μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ήλθαν σε σύγκρουση, πιθανόν για θέματα διακίνησης ναρκωτικών.
Στις φυλακές επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, ΜΑΤ και ειδική ομάδων των φυλακών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 4-5 συμπλοκές στην συγκεκριμένη φυλακή αλλά και αποδράσεις κρατουμένων.
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τα επεισόδια:
«Σήμερα, Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, πρωινές ώρες σημειώθηκε συμπλοκή κρατουμένων, στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκατριών (13) κρατουμένων.
Οι δεκατρείς (13) κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών οι δώδεκα (12) εξ’ αυτών επιστρέφουν στο Κατάστημα Κράτησης, ενώ ένας (1) εξ’ αυτών πιθανότατα θα παραμείνει για νοσηλεία.
Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ποινικής δίωξης Πρωτοδικών Αθηνών και η Εισαγγελέας Επόπτης του Καταστήματος Κράτησης, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ