Κουκάκι: Επιχείρηση των ΕΚΑΜ για την εκκένωση δύο κτιρίων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την απομάκρυνση των αντεξουσιαστών, οι οποίοι νωρίτερα προχώρησαν σε ανακατάληψη δύο κτιρίων στο Κουκάκι, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν τις πόρτες, προκειμένου να εισέλθουν στο εσωτερικό των δύο κτιρίων, τα οποία βρίσκονται στην οδό Ματρόζου 45 και στην οδό Παναιτωλίου 21.

Για την αστυνομική επιχείρηση είναι ενήμερος και ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος έχει δώσει το «πράσινο «φως».

.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DgEW762VXSQ&w=718&h=400]

.

Νωρίτερα, μάλιστα, υπήρξαν επεισόδια μεταξύ ανδρών των ΜΑΤ και αλληλέγγυων, οι οποίοι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους καταληψίες.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για χρήση χημικών εκ μέρους των ανδρών της ΕΛΑΣ, καθώς και για την προσαγωγή εννέα ατόμων.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακατάληψη των δύο κτιρίων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από ομάδες αντεξουσιαστών, αιφνιδιάζοντας τις αστυνομικές αρχές.

Τα συγκεκριμένα κτίρια είχαν εκκενωθεί από την Ελληνική Αστυνομία το προηγούμενο διάστημα, κατόπιν εντολής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης, υπήρξαν καταγγελίες για υπέρμετρη χρήση βίας και αστυνομική αυθαιρεσία.

Πηγή: naftemporiki

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ